Tip na dárek pro školáky a studenty - Kupte dětem kvalitní školní batoh!


Dnešní článek jsem sice neplánovala psát takto samostatně, ale byla jsem oslovena firmou Stil, zda bych pro ně nenapsala článek o školních taškách a studentských batozích. A protože mě zaujal nejen jejich design, ale hlavně vlastnosti jejich výrobků, rozhodla jsem se tento článek sepsat. Jsem totiž přesvědčená, že při tom, co dnešní děti všechno tahají v batohu či školní tašce, je opravdu důležité koukat na kvalitu a provedení.


Možná si říkáte, co o tom vím, když mám dvě malé děti. Mám však také sestru, která je stále ještě školou povinná. A vím moc dobře, co nosí do školy a kolik její taška váží. A když vidím každé ráno při cestě do školky prvňáčky, jak je jejich školní batoh skoro větší, než oni sami, a některým jeho spodek tluče při chůzi do lýtek, je mi jich líto.

A jelikož se blíží Vánoce, doba, kdy si většina z nás chce uvolnit větší finanční částku na dárky pro své ratolesti, zamysleme se. Než koupíte zbytečně drahou hračku, kterou nepotřebují, co jim koupit kvalitní batoh na záda, který bude z odlehčeného materiálu, bude mít polstrovaná prodyšná záda a přizpůsobí se jejich páteři!

Školní batohy a aktovky pro 1. stupeň

Firma Stil vyrábí školní aktovky pro nejmenší děti, i batohy junior, pro školáčky na prvním stupni ve vyšších třídách.


Školní aktovky pro prvňáčky

Školní aktovky jsou z pevného materiálu, mají ergonomický tvar a anatomicky tvarovaná záda s pevnou konstrukcí. To je opravdu velmi důležité z důvodů, které jsem popsala výše. Díky anatomickému tvarování se aktovka přizpůsobí zádům dítěte, prodyšný materiál napomáhá tomu, aby se děti pod taškou nezapotily a po jejím odložení nenastydly, a díky tomu se taška dobře nosí a je opravdu pohodlná i pro děti drobnějšího vzrůstu. Nechybí reflexní prvky na všech stranách batohu. Vaše dítě díky nim bude dobře viditelné a více v bezpečí.
Vnitřek tašky je rozdělen látkovou přepážkou, takže si děti mohou zvlášť uložit sešity a zvlášť učebnice. Nechybí samozřejmě kapsy a box na svačinu.



Školní batohy pro 1. stupeň

Pokud máte děti ve druhé třídě a výše, oceníte anatomické školní batohy junior. Mají už trochu modernější vzhled a zaoblené tvarování. Přesto jsou velmi kvalitní, odlehčené a ergonomicky tvarované. Opět mají reflexní prvky a anatomicky tvarovaná záda s pevnou konstrukcí. Váží pouhých 0,6 kg a pro lepší rozložení celkové váhy nechybí hrudní popruh. Ten si děti nastaví podle své velikosti, upevní přes hrudník a celková váha batohu se tak snáze rozloží.

Jak školní aktovky, tak školní batohy pro 1. stupeň seženete v různých barvách a designech. Pro děti, které mají rády všechny pomůcky dokonale sladěné, můžete zakoupit celý set. K batohu můžete přikoupit penál, pouzdro na sešity, peněženku a další pomůcky, vše ve stejném designu.


Školní batohy pro studenty


Zatímco malé děti asi školní taškou či batohem pod stromečkem úplně nadšené nebudou, u studentů už to bude o něco lepší. Studentský batoh je totiž součástí jejich image a většina z nich si je pečlivě vybírá. Ještě si čerstvě pamatuji, s jakou radostí jsem si vybírala školní batohy já sama. Proto věřte, že pokud dobře vyberete, nebudou se na vás koukat pod stromečkem otrávené obličeje. Já vím, nový IPhone by byl lepší, ale... :)

Stil dělá studentské batohy v hodně cool designech. Když si procházím stránky, mám chuť si také jeden koupit. Ostatně, budu ho brzy potřebovat. Cestuji teď čím dál více a ty, co máme doma, už pomalu dosluhují.


Studentské batohy od Stil jsou opět velmi kvalitní, ergonomicky tvarované a odlehčené. Na zádech je tzv. 3D systém a navíc prodyšné polstrování. Když k tomu přičteme postranní kapsy, vnitřek rozdělený na několik částí a možnost dokoupit opět penály a další pomůcky ve stejném designu, je to skvělý dárek pro teenagery.

Tak co, popřemýšleli jste nad tím, v čem nosí vaše děti učebnice? Zamyslete se nad jejich zdravím a zády a nadělte jim dárek, který třeba někteří neocení hned, ale jednou vám budou vděční. Mimochodem, já se na tašky do školy coby dárky k Vánocům vždy těšila a dodnes si pamatuji, když jsem dostala k Vánocům svou první školní aktovku. Pokud máte doma předškoláka, vůbec nad ničím neváhejte!

Všechny zmíněné aktovky a školní batohy koupíte v dobrých papírnictvích a na stránkách Stil.

Vaše Sabi :)

Komentáře