Nakupujte chytře a levně! Prozradím vám, jak při nákupech šetřím já!


Kdo by nechtěl nakupovat a při tom šetřit? Kdo by si nechtěl pořídit vysněný kousek do šatníku, botníku nebo do domácnosti, a dát za něj co nejnižší možnou cenu? Já tedy rozhodně ano. Už jsem pro to udělala první krok – nakupuji na internetu. Nákupy přes e-shopy jsou totiž mnohem výhodnější, než v kamenných obchodech. I když při tom někdy platím poštovné, rozhodně se vyplatí. Abych ale ušetřila ještě víc, chce to znát pár vychytávek, které vám nyní prozradím.

Slevový portál jako ráj nakupujících

V poslední době nejvíce nakupuji přes slevový portál Tipli.cz. Proč? Protože mám díky němu k dispozici spoustu různých obchodů, do kterých vám poskytne slevu. Stačí najet na Tipli.cz, vybrat si vámi zvolený partnerský obchod, kde chcete nakoupit, prokliknout se do něj přes tento portál a nakoupit. Sleva se vám načte automaticky po nákupu na účet, který si předem na Tipli.cz vytvoříte. To znamená, že se vám na tento účet načte určité procento z částky, kterou jste ve zvoleném e-shopu zaplatili. Já takto nedávno nakoupila např. na Bon Prix.

Rychlá registrace šetří váš čas

Je to jednoduché, že? Registrace na tomto portálu vás nic nestojí. Naopak. Získáte slevy a výhody, které při běžném nákupu v e-shopech nemáte. Pokud navíc doporučíte tento slevový portál kamarádovi a on přes něj nakoupí, dostanete 150 Kč odměnu zpět.
Tak neváhejte. Zaregistrujte se na Tipli.cz a ušetřete více, než dříve.

Všechny letáky na jednom místě

Můj manžel patří mezi milovníky nakupování především v supermarketech. Díky Tipli.czvšechny letáky na jednom místě, může si prohlédnout aktuální slevy jako první, nebo dokonce využít tzv. letákovou hlídku, která upozorňuje na nejzajímavější slevy.

Tento článek sice vybočuje z mých běžných témat, ale nemohla jsem si ho nechat pro sebe. Obzvlášť teď, před Vánoci.

Tak nakupujte chytře a šetřete. Využívejte slevové kódy a ušetříte víc, než si myslíte. J

Vaše Sabi!





Komentáře