Připravte se na podzim a oblékněte třeba teplé a slušivé mikiny!



Nedávno jsem psala, jak se těším na teplý podzim, kdy ještě unosím letní šaty. Příroda si ze mě asi dělá legraci, protože místo slunného babího léta přišel pochmurný deštivý podzim a to už na konci srpna. V Rakousku dokonce sněžilo! A tak jsem usoudila, že je čas obléct a obout se do chladného počasí. Zajímá vás, co nového jsem pořídila do šatníku a botníku? Čtěte dál! :)

Dlouhá šedá mikina s puntíky

Dlouhou mikinu s kapucí z e-shopu MODOVO.CZ jsem okukovala pěkně dlouho. A že bylo co okukovat. Tento e-shop nabízí obrovské množství opravdu krásných mikin, ale mně nejvíce zaujaly dlouhé mikiny, se zajímavými vzory a velkou slušivou kapucí. Často se totiž stane, že na podzim zmoknu. A kdo mě zná tak ví, že já a deštník nejsme kamarádi. Nemám ho většinou u sebe, a i kdybych měla, málokdy mám volné ruce. Kapuce je proto pro mě ideální řešení.

Vybrat si ten správný vzor z té spousty nádherných druhů bylo fakt těžký. Vybírala jsem dlouho a stejně jsem přesvědčená, že s touto mikinou nekončím. Vybrala jsem nakonec hravé bílé puntíky na šedém podkladu. Podšívka v kapuci má meruňkovou barvu a je ohraničena výrazným lemem.

Takhle dlouhá mikina má parádně řešený výstřih. Vypadá dobře když zapnutý až ke krku, ale i když je rozepnutý. Líbí se mi i asymetrické rozdělení vzoru a dvě velikosti puntíků. I když to není na první pohled vidět, mikina má dvě praktické velké kapsy, kam se v pohodě schovají klíče, peněženka i studené ruce. Kapsy jsou umístěné hodně na bocích, proto vždycky dlouho šmátrám, než je konečně najdu. Většinou když potřebuji někam rychle strčit klíče od auta. Sice mě to rozčiluje, ale pohodlíčko, které mi tahle super dlouhá mikina poskytuje mi to vynahradí.

Ušitá je z bavlny (65%) a polyesteru (35%). Dá se v pohodě vyprat, dokonce jsem ji sušila v sušičce. Peru a suším ji ale naruby, aby se mi nesloupaly puntíky. Bez těch by to nebylo ono. :) Materiál je fakt super, protože hřeje, je měkoučký a hodně příjemný na holých rukách. (Nosím pod ni  zatím tílko, nebo tričko s krátkým rukávem).

Pokud tedy chcete teplou mikinu, která vás zahřeje, udrží v teple i vaše bedra a krk, bude moderní, slušivá a nebude v ní chodit každý, tak mohu MODOVO rozhodně doporučit. Ostatně já mám ještě vyhlídnuté některé další. :)










A nové podzimní boty pro Nelu i pro mě

No a abych se zahřívala pěkně od spodu, bylo třeba pořídit i nové podzimní boty. Po botách ve stylu "glády" nebo "farmářky" jsem pokukovala hezky dlouho. Vlastně už asi tři roky zpět jsem se vždy rozhodovala, že si koupím nějaké pěkné barevné. Nakonec zvítězil pocit zodpovědnosti vůči dětem, a zatímco Nela dostala kvalitní obuv, já jsem se odbyla něčím levnějším.

Tentokrát jsem byla hodná i na sebe, i když cena těchto bot nebyla tak dramatická. Nakupovaly jsme s Nelou u Deichmanna a vybraly si obě podobný styl. Dětské boty stály 699 Kč a dámské 999 Kč. Byla jsem sice upozorněna, že mé podzimní boty jsou vycházková obuv a neměla bych v ní raději moc chodit! :D, ale já v nich na túru určitě vyrážet nebudu, tak snad vydrží alespoň jednu sezonu.

A jak se na podzim připravujete vy? Už máte boty? A přiznejte se, kdo už má také doma mikinu z MODOVO.CZ?



Komentáře

  1. Zdravím pěkně :) Po Modovo mikinkách koukám dlouho, že bych si jich pár pořídila na zimu. Jsou opravdu teplé? :) U nás v obchodech se mi výběrem nikdy nezavděčí. A když jsem sem tam objednala z netu, byly za tu cenu moc slabé. Na zimu to fakt není. Tak hledám dál :) A budu rád, když někdo poradí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ano. Mikina je fakt teploučká, měkká, zevnitř heboucka a hřeje. Na zimu fakt ideální. Zítra mi od nich dorazí i svetry. Nebojím se tam objednat. Velikost sedí skvělé a zboží je fakt kvalitní.

      Vymazat
  2. Ahojky, chtěla bych se zeptat jak si po delší době spokojená s oblečením z Modovo? S mikinou a svetry? Nežmolkatí? Doporučila bys stále tento e-shop? Díky moc za radu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)