Podzimní outfit a zámecké a klášterní zahrady v Českém Krumlově


O víkendu jsem měla na návštěvě kamarádku - blogerku, booktuberku a knihomolku Katku Hutyrovou z Knižního večírku. Vyrazily jsme na výlet do Českého Krumlova, který mám za humny a miluji ho. Prošly jsme společně centrum města i klášterní a zámecké zahrady. A já jsem Káťu využila k tomu, aby mi nafotila podzimní outfit s novým svetrem z Modovo.cz.

Podzimní Český Krumlov

V Krumlově jsem sice každou chvíli, ale málokdy mám možnost procházet se tam a dívat se (a fotit) očima turisty. Tentokrát jsem to měla tak půl na půl. Protáhla jsem Kačenku místy, kde to důvěrně znám, i těmi neznámými. Před pár lety totiž otevřely Kláštery Český Krumlov oba konventy - konvent Minoritů a Klarisek a já jsem až dosud neměla příležitost se do nich podívat. Koho by zajímaly fotografie zevnitř obou klášterů, přečtěte si můj článek na druhém blogu Knižní kavárna

Podzimní outfit a svetr z Modovo.cz

Ale teď už pojďme kouknout na můj podzimní outfit. Jelikož mám dnes narozeniny, dostala jsem od několika rodinných příslušníků včetně mého manžela finanční dárečky. Překvapivě jsem je nevyužila na nákup knih, ale rozhodla jsem se pořídit nové kousky do šatníku. Zamilovala jsem se totiž do obchodu Modovo.cz (a pozor, tohle není žádná placená ani barterová reklama :D) a kromě mikiny, kterou už jste viděli v předchozím článku, jsem si objednala dva svetry. První z nich právě vidíte na fotografiích. Jedná se o teplý a měkoučký huňatý svetr v grafitové barvě. Má krásnou módní kapuci, volný "límec" vpředu a nemá žádné zapínání. Můžete si k němu pořídit pásek, nebo ho nosit jen tak volně, jako já.

Materiál je 65% akryl, 25% polyamid a 10% vlna. Jak můžete vidět na fotografiích, svetr vypadá sice velmi dobře a je opravdu velmi pohodlný, bohužel do ilustračního obrázku má trochu dále, než jsem očekávala. Vadí mi především jeho tvar. Na fotografii v e-shopu má tvar kopírující dámskou postavu, ale ve skutečnosti je poněkud neforemný. A nemyslím, že by to bylo tím, že bych byla neforemná já. :D

Přední cípy jsou delší, než zadek svetru, rukávy, které vypadají na fotce v e-shopu užší, jsou hodně huňaté a tudíž působí na mé ruce poněkud "tlustě".

Tento svetr je rozhodně teploučká varianta do sychravých podzimních dní a budu ho nosit velmi ráda. Nezastírám však mírné zklamání z jeho tvaru. Možná že na silnější postavě, kterou snáze obepne, bude působit věrohodněji, ale já jsem zkrátka mírně zklamaná. 

Pod svetrem jsem měla starší krátké tričko a pod ním šedé tílko značky Esmara z Lidlu, které je velmi pohodlné, pružné a ráda ho nosím. Džíny jsou z Terranovy a podzimní botky jsou z obchodu Deichmann. Ty už jste rovněž mohli vidět v minulém článku.

Ale teď už nebudu zdržovat zbytečným plkáním. Pojďte se podívat do zámeckých a klášterních zahrad. :)







Klášterní zahrady v Českém Krumlově













Zámecké zahrady v Českém Krumlově










Za vyfocení moc děkuji Kačence Hutyrové. :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)