Využijte slev a pořiďte si krásné šaty i na konci prázdnin - v září je ještě užijete



Mám pocit, že prožívám znovuzrození. S tím, jak se stále zlepšuji v copywritingu, mám čím dál více zakázek, což hodně zvedá mé sebevědomí. A já mám najednou pocit, že potřebuji a opravdu CHCI vyjít z té šedé ulity, ve které jsem žila poslední tři roky. Chci dobře vypadat a dobře se cítit. Najednou se mnohem více než dříve zajímám o módu, o to, co se nosí, kde sehnat kvalitní kousky za slušné peníze a chci se prostě zase krásně oblékat. (Tepláky už najednou u mě nejsou v kurzu). :D Také je to tím, že už nejsem s dětmi zavřená jen na zahradě a v domě, ale chodím více mezi lidi. Více společnosti, více zábavy, více krásných šatů. :)

Vloni jsem si koupila tyhle luxusní letní šatičky v Orsay. Větší číslo bohužel neměly, a já je strašně chtěla a potřebovala. Měla jsem jít fotit svatbu a neměla jsem nic na sebe. Tak jsem si je koupila. Jenže nakonec jsem na svatbu vytáhla úplně jiné, pružnější, ve kterých jsem se mohla snáze pohybovat a ohýbat. Přece jen, focení svateb není žádná sranda, je to makačka. A co si budeme povídat, moje postava po porodu nebyla na číslo 38 ještě zcela připravená.

Letos jsem si na ně vzpomněla, vyzkoušela a zjistila jsem, že jsou mi kupodivu dobře a že se mi i dobře nosí. Přemohla jsem se a vytáhla dokonce z botníku sandály na klínku, které jsem neměla na noze asi čtyři roky. Ukázalo se, že se v nich potřebuji zase naučit chodit, ale jinak super. Měla jsem ze sebe moc dobrý pocit a to se počítá.

A tak mám pro vás malý chytrý tip - pokud tedy netrváte na tom, že musíte mít na sezónu absolutní módní novinky. Já kupuji letní šaty vždy koncem prázdnin, nebo začátkem září. Jsou ve slevě, protože je po sezóně, a další rok je vytáhnu ze skříně skoro nové. A pokud je teplý podzim, což v předchozích letech byl, dají se krásně nosit ještě celé září i začátkem října. 

Abych dostala kvalitní oblečení za skvělou cenu, nakupuji např. na Damoda.cz, kde mají hodně zajímavé kousky, ležérní, pohodlné i elegantní a ty ceny jsou prostě dokonalé. Nakoupí si u nich i máma, která má jen mateřskou a musí si hodně rozmýšlet, do čeho ji investuje. 

Pokud byste k šatům rády pořídili i stylové botky, nebo kabelku (popř. obojí) :), tak doporučuji obchod VivaBoty.cz, kde jsou opět boty i kabelky kvalitní, krásné a za slušné ceny. 

Pokud dáváte přednost ležérním šatičkám, brzy pro vás zveřejním další článek, kde uvidíte šaty, které jsem koupila v jednom obchodě s italskou módou a které se nosí úplně skvěle!

Vaše Sabi :)




Komentáře

  1. Šaty jsou krásné, moc ti sluší. Držím palce, ať se ti dále daří :-)O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šaty moc ti sluší :)
    Já teď bohužel nemůžu moc utrácet - ale v loni v létě jsem si dopřála troje nové sandálky (které díky letošním horkým dnům mají už lecos za sebou)... :(
    Vůbec jsem netušila, že nepíšeš jenom o knížkách :-) Přeji ať se Ti daří.
    Monika (umermaidky.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)