Oblíbenci - únor 2018

Únor je sice nejkratší měsíc v roce, takže jsem měla o tři dny méně na to, abych nalezla své oblíbence a přiznávám, že ještě někdy kolem 25.února jsem neměla vůbec jasno, co se stane nejoblíbenější kosmetikou. Ale pak dorazil balíček, který mě naprosto dostal! Takže pojďme na to!


1.KNIHA

Nemůžu jinak, než začít opět knihou. A to ne jen tak ledajakou. Žena z Orient expresu je román o Agathě Christie a její první samostatné cestě do Bagdádu. Četla jsem ho jako e-book a myslela jsem, že mi to bude stačit. Ale omyl! Knížka se mi tak líbila, že jsem si ji musela pořídit i v hmotné podobě. A ta obálka se nakladatelství Jota fakt povedla. Je nádherná!
A nejlevněji ji koupíte ZDE.



2. JÍDLO

Tak tohle je ten úžasňák - dokonalý, jemný, děsně čokoládový krém od Müllera. Kupujeme ho v Albertu, jinde jsme na něj zatím nenarazili. Mají tři varianty - čistě čokoládový, s pistáciemi a s karamelem. Měla jsem jen první dva a oba byly luxusní!



3. KVĚTINA

Tentokrát to vyhrála jedna z primulek, které jsem dostala od manžela, ale vlastně od Nelinky, která ji vybírala. Barvičku má krásně jemnou, líbí se mi mnohem více, než takové ty křiklavě žluté či oranžové.


 4.HOME/ DEKORACE

Tak tady jsem hodně váhala nad dvěma kousky, které mi přibyly v domácnosti a nakonec jsem se rozhodla pro oba. První z nich je difuzér s vůní svěžího prádla od HART and HOME, který mi dělá společnost v ložnici a krásně voní.
Koupíte ho na Albi.cz. 


A druhý pak je polštářek, který mi přibyl v obýváku. Původně měl být na mém čtecím křesle, ale nakonec mu to více sluší na gauči mezi mými chlupatými polštáři... Objednávala jsem ho na Poštovnézdarma.cz


5. FOTOGRAFIE

Asi budu trapná, ale opět zvítězily děti... Dokonce tolik, že jsem nedokázala rozhodnout, která z fotek se mi líbí více. A také, aby tu zase nebyl jen Jiřík, tak jsem vybrala obě fotky - jednu s Nelou, druhou s Jiříkem.



6. ČAJ

Od manžela jsem dostala nový čajík a to od firmy Drana - Golden garden. Má příchuť rakytníku a limetky a je velmi osvěžující a chutný. Bála jsem se, že bude moc kyselý, ale není. Navíc není nijak kořeněný, takže si ho dělám do velké konvice a občas ho dávám pít i Jiříkovi. Nemusí pořád pít ty dětské čaje plné sladidel.



7. KOSMETIKA

Jak jsem psala na začátku, z drogerie či kosmetiky mě v únoru dlouho nic nezaujalo. Pak se mi však do rukou dostala kosmetika s bulharskou růží z obchodu Lavender.cz a já se zamilovala. Mám od nich nejen tento krém na ruce, ale i noční krém na obličej a pak anti-vrinkle, ale ty jsem zatím nezkoušela. Dnes večer mě čeká premiéra. :)
Krém na ruce mě však okamžitě okouzlil, protože je jemný, nemastí, ale krásně hydratuje moje suché a mrazem popraskané ruce a navíc, nádherně voní, jak jinak, než po růžích.



8. UDÁLOST

Tady není co rozepisovat. Jiřík začal říkal "tata" a "dede", což sice není úplně to, co by mé mateřské srdce rozněžnilo a vypadá to, že na "mama" si ještě nějakou dobu počkám. Ale i tak je sladkej a je krásný slyšet, když takhle žvatlá. Pokud tedy nezačne ve dvě ráno...

9. OBLEČENÍ

A na závěr přidám ještě něco... jo, patří to do šatníku a také na tělo. Já si oblečení kupuji jen občas, musím ho buď opravdu potřebovat, nebo mě musí vážně zaujmout. Tak jako podprsenky bez ramínek v Lidlu. Prodávali je tuším za 199 Kč a byly dva kusy v balení. Tato vínová, kterou vidíte na obrázku a pak ještě o něco tmavší, více do fialova. 
Využila jsem sestru, když tady byla, aby mi v ní zapózovala a pak jsem neodolala, ona jí tak slušela a seděla, že jsem jí jednu dala. Mně se nosí také moc dobře, ale tím, že kojím a během dne mi nabývají prsa mlékem, tak mi pak začne škrtit, proto si ji šetřím na léto, kde ji budu nosit k tílkům a šatům bez ramínek.



A to je k únorovým oblíbencům vše!
Mějte se krásně, užívejte si a dejte mi vědět, jestli některý z mých oblíbených produktů znáte, používáte a třeba jste si ho také oblíbili.

Vaše sabi :)

Komentáře

  1. Od této bulharské kosmetiky jsem měla jednou krém, sice ne z řady s růží, ale s kaviárem, byl skvělý a neuvěřitelně krásně voněl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak po tom se budu muset také podívat, protože tenhle je vážně TOP.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)