Jiřík modelem - nová body z obchodu Kojenecke-obleceni.eu


Před pár dny si Jiřík vyzkoušel poprvé roli modela. Původně jsem měla v plánu fotit na posteli v ložnici, nebo dokonce v ateliéru v pěkných upravených kulisách. Jenže po prvních pokusech jsem usoudila, že to nepůjde. Sama to nezvládnu a taťka na tohle nemá trpělivost. Takže jsem vzdala postel (riziko pádu a poranění) i ateliér (riziko zbourání celé místnosti) a fotila jsem v obýváku. Pravda, chtěla jsem to tak, aby tam nebyly žádné zbytečnosti, polštáře na gauči aby byly krásně naaranžované, atd. Jak to dopadlo, vidíte sami. :) 

A co to Jiřík vlastně předváděl?



Mám pocit, že Vánoce byly teprve nedávno. Tehdy Jiřík dostal tolik bodýček a pyžamek, že jsem to neměla kam dát. Jenže ony jsou to vlastně tři měsíce a už je mu to všechno malé. A jistě to znáte, že najednou vyřadíte hned několik kousků a najednou je skříňka skoro prázdná. A co teď?  Jasně, mohla jsem jet jako vždy do Kiku, Pepca, nebo do Lidlu a nakoupit tam. Jenže... oblečení z Pepca se za chvíli rozpadne, nedrží tvar a vůbec, je nekvalitní. V Kiku se mi nic nelíbilo a z Lidlu toho tady mám dost, jenže...  Mám pocit, že bodýčka z Lidlu jsou extra natahovací. Jiřík má vždycky výstřih až na pupík, kilometrové rukávy... A tak jsem si řekla, že se mrknu na internet a zkusím nějakou novou značku. 


Před rokem jsem měla možnost vyzkoušet nějaké oblečení z obchodu Mimulo.cz. A protože se mi jejich zboží osvědčilo jako kvalitní, pěkné a trvanlivé, koukla jsem tam i na kojenecké oblečení. Z obchodu jsem pak byla informována, že mají ještě jeden internetový obchod, zaměřený přímo na kojenecké zboží. Obchod se jmenuje příhodně Kojenecke-obleceni.eu a já byla jako u vytržení. Tolik krásných oblečků, soupraviček, bodýček... Že bych si pořídila ještě třetího prcka, abych ho mohla oblékat do jejich soupraviček? :)

Myslím, že dvě děti mi úplně stačí, ale v tomto obchůdku jsem rozhodně nenakupovala naposledy. Objednala jsem zatím jen dvě bodýčka na zkoušku, ale jsem velmi spokojená. Jsou ze 100% bavlny, nepouští, drží i po vyprání tvar, jsou na na hmat velmi příjemné, měkoučké, a v pohodě drží tvar i po usušení v sušičce, i když to výrobce nedoporučuje. 

Zvolila jsem obojí značku New baby. Pruhované body, které vidíte na fotkách jako první, je bílé s proužky oranžovými, tyrkysovými a tmavomodrými. Modré body pak má v předu obrázek pejska a vzadu slušivý ocásek. :) Ten mě vážně baví, zvlášť, když Jiřík tak pěkně vrtí zadečkem. :) Další kojenecká body můžete prohlížet na stránkách obchodu. Výběr je velký a určitě vás zaujmout, tak jako mě. 
Super je, že obě body mají pevný lem kolem výstřihu, takže se nevytáhne, pevný lem kolem rukávů, takže drží dobře na ručičce a nevyhrnují se a stejně tak je kvalitně lem udělaný u nohaviček, takže neodstávají. Bodýčka jsou ideální na toto počasí - podzim, zima, jaro. V létě by byla asi moc teplá. Ale teď jsem opravdu maximálně spokojená.

Myslím, že není nutné nakupovat drahé značkové oblečení pro děti, protože z toho hned vyrostou. Na druhou stranu je lepší investovat do základního oblečení trochu více a koupit kvalitní body a overaly, protože tohle mají dětičky přímo na těle a musí to být příjemné, nedráždivé, mělo by to sedět, aby prckům netáhlo na hrudníček, nevylézala jim ramínka z vytahaných výstřihů a podobně. A to všechno pro mě značka New baby z obchodu Kojenecke-obleceni.eu splňuje. Navíc cena byla rovněž příjemná. Za obě body jsem nedala dohromady ani 300 Kč. Mám od této značky vyzkoušené navíc i zavinovačky, které jsem měla svého času i ve svém obchůdku, takže za mě spokojenost veliká. 

Kdybyste chtěli v obchodě Kojenecke-obleceni.eu  objednávat, tak teď mají navíc akci, u objednávky nad 899 Kč je doprava zdarma!



A ještě druhé body - modré s pejskem a ocáskem vzadu. :)





Pruhované bodýčko zakoupíte na odkazu ZDE a modré s pejskem TADY.

V obchodě Kojenecke-obleceni.eu pak najdete plno dalších krásných i praktických kvalitních kousků pro vaše nejmenší miláčky. :)

A doporučuji kouknout také na obchod Mimulo.cz, kde jsem objednávala též a jsem moc spokojená. :)

Komentáře

  1. Sabi, parádní fotky v akci, nemají chybu. Jiřík je kouzelnej a vážně roste jako z vody :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šárko, děkuji. :) Jj, je to hrozný... nedávno to bylo miniaturní miminečko a za dva měsíce mu bude rok. Hrozně to letí. O to víc, že vím, že je to už naposled. :(

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)