Recenze: Fotosešit Saal-digital


Krásný den!

Tato spolupráce byla sice navázána přes instagram, ale říkala jsem si, že je to celkem zajímavá zkušenost, tak vám dám recenzi i sem, na blog. Přečtěte si proto, jak jsem si nechala vyrobit fotosešit a jak jsem (ne)byla spokojená...

S firmou Saal-digital už jsem měla tu čest spolupracovat. Mám od nich naprosto nádhernou fotoknihu a snad ještě lepší fotoobraz. Proto jsem neváhala a využila možnost vyzkoušet si nový produkt – fotosešit. Zvolila jsem formát 13x18cm podélně. Kombinovala jsem fotografie upravené v Zoneru, ale i obyčejné fotky, některé zcela bez úpravy. Některé fotografie jsou dokonce jen z mobilu.
Fotosešit jsem si zcela jednoduše vytvořila v Saal-designer programu, kde se dají upravovat a připravovat všechny jejich produkty.  Tento program funguje jednoduše a rychle a už se v něm umím dobře pohybovat. Naučila jsem se v něm už sice dříve, ale šlo to dobře a to nejsem moc zběhlá v PC programech.
Mou objednávku začali zpracovávat okamžitě po odeslání a dva dny poté jsem měla očekávaný balíček doma. Bohužel nejsem moc spokojena se zvoleným dopravcem, kterému se nedalo na uvedené číslo dovolat, že musím odjet a nebudu doma. Dopravce to vyřešil po svém a strčil mi balíček ke schránce, bohužel venku, kde ho mohl kdokoli na ulici vytáhnout a odnést a navíc mohl zmoknout.

Výhrady mám tentokrát i k produktu, především ke kvalitě fotografií. Jelikož jsem již zvolené snímky vyvolávala dříve jako klasické fotografie, vím, že barvy jsou v pořádku a kvalita též. Bohužel ve fotosešitu mi barvy přijdou až přehnané a nehezké, líbí se mi snad jen jediný snímek a to černobílý. Kvalita fotek mě proto hodně zarazila a zklamala. Jinak si myslím, že nápad na fotosešit je fajn. Když potřebuje někdo rychlý dárek, nebo chce vyvolat jen pár fotek z výletu a nechce vytvářet fotoknihu, která je finančně náročnější, toto je příjemná a rychlá varianta. Až na tu kvalitu…

Na produkty firmy Saal-digital se můžete podívat ZDE.



Komentáře

  1. Mne taky zklamala kvalita fotek ve fotosešitě. S fotoknihou od Saal digital se vůbec nedá srovnávat. :(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)