Tak trochu retro odpoledne...


Krásný den!

Jelikož povídání a recenzních a nákupních článků tu v poslední době bylo aaaaaž dost, tak přidám zase něco z jiného soudku. Budou to hlavně fotky, jak také u mě jinak :). Konečně se totiž udělalo trochu lépe a po tom bláznivém počasí plném deště a sněhu, kdy nám na zahradě umřela celá jedna větev bezinky, když praskla pod těžkým sněhem, vykouklo zase sluníčko. Zatím to tedy zkouší jen opatrně a moc nehřeje, ale snad se časem umoudří. Pevně doufám v krásný a slunečný květen. :)


A tak jsme mohly s Nelou trávit zase trochu více času venku. Někdy mám záchvat tvořivosti a hrabu se v záhonech a jindy tvořím raději s foťákem v ruce a zkouším různé režimy. Jelikož teď nefotím zrcadlovkou, ale hodně dobrým kompaktem, který ostří skoro jako zrcadlovka, nevyužívám jen manuální režim, ale zkouším i ty ostatní, jako HDR, potlačení barev, či sépii, jak uvidíte na většině těchto fotek. 

Myslím, že fotky Nely focené v sépii mají své kouzlo. Připomíná mi to totiž naše fotky z dětství, kdy nás fotili rodiče a prarodiče na dvorku u zvířátek, u ovocných stromků u babiček a prababiček a také na dovolené. Posuďte sami... :)
























Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)