RC: Dvoupatrová kosmetická taštička


Krásný den!

Jelikož se mi v poslední době začíná rozšiřovat kosmetická sbírka, přibývají stíny, řasenky, tužky na oči, rty, obočí, štětce a další, bylo třeba začít řešit kosmetickou taštičku. Ne, že bych před tím žádnou neměla. Měla jsem dokonce dvě. V jedné jsem měla to, co používám jen občas, líčení na plesy, do divadla, atd. A ve druhé kosmetiku a líčidla, která používám denně. Jenže právě tato taštička už mi začínala přetékat. A co tedy s tím?



Když se naskytla možnost objednat si v rámci spolupráce něco na webu Poštovnézdarma.cz a viděla jsem v nabídce právě takovou šikovnou taštičku, neváhala jsem. Sice teď přemýšlím, proč jsem sáhla právě po tmavě růžové barvě a proč jsem si nevybrala nějakou jinou, ale to už je nyní celkem jedno.

Dvoupatrová kosmetická taštička dorazila do 4 týdnů od objednání, což je celkem běžná doba u tohoto webu a počítala jsem s tím. Je rozhodně mnohem větší, než ty mé dvě malé dohromady a rozdělení na dvě patra mi rovněž vyhovuje. (Velikost 19x14x11cm)  Každé patro se zapíná na zip se dvěma jezdci, takže se nemusí kroužit zipem kolem dokola, ale pohodlně se taštička otevře na jeden zátah oběma směry. Je to rychlé, pohodlné a zip se nezadrhává. Taška na mě sice nepůsobí nijak extra pevně, ale je vypodšívkovaná, což oceňuji, nikde nevyčuhují přebytečné nitky a vypadá celkem kvalitně. Trochu mi vadí zápach, který se z ní line - patrně nevhodné skladování, ale bojím se ji vyprat, aby vydržela. Natolik zase čínským výrobkům nedůvěřuji. :) Stačí, že bude potřeba vyprat ji za čas...

Spodní patro představuje čistě úložný prostor. Já ho využila pro krémy, make-upy, bronzer a stíny. Vejde se i menší kartáč na vlasy, případně kartáček na zuby a pasta, když to bude při cestování potřeba.
Druhé patro pak má jednak úložný prostor, kam jsem umístila další stíny, tužky a štětce a pak na horním víku zespodu jsou našité kapsy, kam je možné vsunou další tužky, štětce či řasenky. Nechybí na stužce připevněné zrcátko, což je super, když budu někde bez zrcadla a budu se potřebovat upravit. Jen by mohlo být alespoň o maličko větší.





Celkově jsem s taškou spokojená, ale uvidíme, jak dlouho vydrží, jak je pevná a zda přežije první praní. Design se mi líbí, jen jak jsem psala na začátku, netuším, proč jsem sáhla právě po tmavě růžové barvě. Vypadá pěkně a design s puntíky je roztomilý, ale vzadu je na horní části chyba v tisku a prosvítá světlé místečko. Mně to tam nijak nevadí a nepřekáží, ale kdybych taštičku standardně platila, asi bych chtěla produkt vyměnit.

Jinak taštička se dá objednat v mnoha krásných barevných variantách a když to prohlížím zpětně, tak se mi mnohem více líbí hnědá, černá, nebo béžová... Ale jak píši, nepamatuji se, proč jsem vybrala právě tmavě růžovou. :)

Hodnocení: 3/5


Pokud by vás taštička zaujala, je zatím stále v akci za 139Kč na stránkách Poštovnézdarma.cz.

Odkaz ZDE.






Komentáře

  1. Vypadá hezky, zajímavě, ale tyhle kosmetické taštičky prd vydrží no. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, tak snad chvíli vydrží. Jen by mohla víc držet tvar :) Mně se právě jedna rozpadla, protože jsem ji přecpávala, tak budu taky koukat po nové :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)