Přírůstky v Nelčině šatníku a nákup na Mimulo.cz


Krásný den!

Mám pro vás zase jeden tip, kde nakupovat dětské oblečení. Mimulo.cz má dětské oblečení za dobrou cenu, kvalitní, bavlněné a navíc pro ty nejmenší tam mají velký výběr. Na Nelu už je výběr trochu složitější, protože musíme kupovat velikost na 3-4 roky, přestože jí bylo teprve dvacet měsíců. Já jsem na tento obchod narazila především díky tomu, že jsem sháněla nějaké čepice na teď.  Ale musím se přiznat, že to, co tam mají pro ty nejmenší mě okouzlilo a těším se, až tam něco objednám Jiříkovi. :)

Čepice 



Nyní jsem chtěla především látkové, prodyšné, ne moc silné čepice, aby je mohla Nela nosit v chladnějším počasí, ale zároveň se v nich neupekla a nezpotila, což byl dosud náš problém u všech čepic pletených a háčkovaných. Bohužel i u těch, co jsem jí háčkovala nedávno. Navíc už jsou jí stejně malé...

Na Mimulo.cz jsem našla výběr čepic opravdu velký a to i na Nelčinu hlavu, kterou má velkou jako starosta. :) Flitrové motivy a animované obrázky jsem zavrhla, tohle já naprosto nemusím, ale moc se mi líbily květinkové vzorky. Nakonec jsem vybrala čepice dvě, které mají sice stejný motiv, ale liší se barvou. Nejsou ani úplně růžové, ani úplně fialové a v kombinaci s šedou, která tvoří hlavní barvu, jsou fakt hodně pěkné, moderní a Nelče si myslím sluší.

Materiál mě také potěšil, protože pruží, dobře se přizpůsobí hlavičce a myslím, že by jí velikostí mohly čapky vydržet i na podzim. Uvidíme. 
Čepice jsou ušity ze 100% bavlny, jsou prodyšné a velmi příjemné na dotek. Motiv kytičky je částečně vyšitý a částečně tištěný a kolem jsou třpytky, které sice také moc nemusím, ale tady vypadají moc pěkně a nijak kýčovitě. Myslím, že na podzim objednám ještě nějaké čepice z Mimulo.cz. Mám zálusk ještě na puntíkaté s ušima apod. Navíc toho budu brát určitě mnohem více, protože výběr pro mimina je tam obrovský a ty kolekce a sady jsou hrozně roztomilé. Tomu nepůjde odolat. :)





Sukně


Abych nekupovala Nele jen čepice, rozhodla jsem se vzít i nějakou sukni. Na Nelčinu velikost měli sice jen jednu, ale za to mi přišla celkem moderní a nikde v kamenných obchodech jsem podobnou neviděla. Má totiž motiv zebry a v pase vysokou pružnou gumu, což pro Nelču potřebuji. Je mírně nabíraná, takže má trochu takový ten moderní balonový design, Opět je vyrobená ze 100% bavlny, takže naprosto ideální výrobek pro děti. :)

Vyfotit sukni na Nelče jsem vzdala. Sice bych ráda do budoucna fotila dětské outfity, zatím se k tomu ovšem dcerka staví trochu jako tatínek - pózování nesnáší, nepostojí, neposedí a už jen to, že jsem čepice nafotila na ní je veliký úspěch. :)






Tolik k mému nejnovějšímu nákupu. Říkala jsem si, že se musím podělit o zkušenost už jen proto, že obchod nabízí opravdu veliké množství kolekcí a sad pro novorozence a kojence. Tam si musí vybrat snad každý. :) Já tam určitě něco objednám, až se Jiřík narodí. Zatím tedy dostala přednost Nelča. :)

Pokud byste chtěli na obchod kouknout a případně si něco objednat, stačí kliknout na odkazy v textu, nebo ZDE. :)


Komentáře