Rodinný víkend: Na návštěvě babi s dědou a tetou... :)


Krásný den!

Ani jsem netušila, že se moje víkendové fotoreportáže stanou pravidelnými. Ne, že bych se o to snažila, ale prostě to tak vypadá. Naše rodinné víkendy se stávají pravidelné a s nimi i fotky. Doufám, že vás s nimi nenudím a že vás sonda do naší rodiny baví. :)

Tentokrát jsme si užili mé rodiny z Nýřan. Protože já už nejsem moc pohyblivá a tříhodinová cesta do Nýřan by pro mě byla moc náročná, přijela mamka k nám. Moje mamka - (Nelčina) babička, její přítel, nový dědeček :) a samozřejmě sestra - teta Lucka, o které Nela mluví ještě teď.

Víkend to byl skvělý a pohodový. Po dlouhé procházce jsem fotila Lucku, protože jí naše babi koupila květinovou čelenku a náramek a co s tím jiného, že? Tak jsme si spolu vyhrály... Nalíčila jsem ji, načesala, oblékla do svých šatů a šlo se hrát na modelku a fotografa. :) Dám se jen pár fotek, ten zbytek, až je upravím, dám do samostatného článku.

Večer bylo grilování, Nela byla spokojená, protože měla kolem sebe plno lidí a to ji samozřejmě baví, jelikož je to taková naše "bába Kelišová". Druhý den ji vzal dědeček s tetou na procházku, zatímco my s mamkou jsme vařily. Ne, že bych to nezvládla sama - ale byly bramborové knedlíky a ty - musím se přiznat - jsem dělala jednou v životě a moc dobře nedopadly, takže jsem je raději nechala na mamce. :)

A to je k povídání všechno. Teď už konečně fotky.
Mimochodem - rozkvétají mé milované květy - magnolie. Jak já je miluji. Aaaach... :)





Skoro celou cestu Nela statečně ťapala po svých a moc ji to bavilo...














Baronek rozpráví s dědou...




A jak jste si užili víkend vy, moji milí? :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Hezké fotečky. My jsme trochu shopovali na dětském veletrhu a pak jsme tvořili velikonoční výzdobu.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké fotečky, Sabi, jako vždy :) Sestřička je tedy Kóča, těším se na ostatní snímky, jsem zvědavá. A ten Baronův kukuč nemá chybu :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)