Přírůstky v Nelčině šatníku - Tip na oblečení pro dívky do 3 let


Jelikož se počasí začalo lepšit a usmívat, je slunečno, teplo a pomalu odkládáme zimní kabáty, svetry, mikiny a zateplené kalhoty a to jak u mě, tak u Nelči, bylo třeba dokoupit nějaké nové oblečení do jejího šatníku. 


Vždycky se těším, až půjdu sama do obchodu a budu jí vybírat oblečení, ale pokaždé mi to překazí moje babička, která má neustálou potřebu jí nakupovat stále nové a nové oblečení. Fakt je, že tepláků není nikdy dost, takže za to jsem ráda, ale občas bych jí to nejradši poslala zpátky. Nesnáším totiž takové ty Disney potisky a podobně, zatímco ona se v tom vyžívá. takže vše, na čem bylo něco podobného, jsem ze článku vyřadila a bude to nosit na doma. Zbytek vám ukážu. :)


Na džínovou bundičku jsme nedávno koukali s manželem v Takku. tam měli krásnou, oranžovou a Nelča má takové jarní botky, takže by jí skvěle ladila. Babi byla rychlejší. Koupila klasickou džínsku v F&F (cena myslím 439Kč, což je šílené, protože za tolik nemám džínsku ani já...).   Je udělaná opravdu precizně, skutečná zmenšenina bundičky pro dospělé. Ovšem ta velikost... Mikinu jí pod to už nedám, má to i na tričku tak akorát, tak doufám, že to bude ještě v létě přes šaty... Kdyby se babi zeptala... Ach jo!
Podobnou, ale levnější můžete sehnat zde.




Další v pořadí jsou pak leginy. Tyto světloučce tyrkysové s květy a motýlky jsou rovněž z F&F. (Cena 149Kč).
Jsou příjemné, pružné a doufám, že i dostatečně velké. Jen ta světlá barva není pro tak malé dítko moc praktická. Já bych je asi nekoupila...



Druhé leginy jsou z Kiku. Barvu mají trochu tmavší a vhodnější pro hrající si děti. Jsou slabší, ale také dobře pruží. Cenu už nevím, ale byla rozhodně nižší, než leginy z F&F. Každopádně se nebudu bát, dát jí je, až půjdeme na hřiště...


Následovaly dvoje tepláky, takové ty co se kupují v jednom setu. Cenu nevím, ale jsou rovněž z F&F. Jsou opravdu krásné, hlavně ty bílé. Ale asi nemusím zdůrazňovat opět jejich nepraktičnost. Bílé tepláky pro dítě...
Takže na parádu ano, ale na to mojí dceru moc neužije. Dokáže se zamazat během chvilinky.
Jinak růžové tepláky už mám vyprané a usušené v sušičce a vypadají stále stejně. Tvar drží, látka nepuckatí...





Poslední kalhoty jsem dceři kupovala sama. Jelikož má dcera má lýtka i stehýnka pěkně oplácaná, z původního záměru koupit jí rifle, jsem musela ustoupit. Když jsem viděla, Jaké kalhoty teď dělají... Dlouhé úzké roury... Do toho se snad nemůže žádné dítě vejít??? To moje tedy rozhodně ne. :(

A tak jsem vybrala černé kalhoty v Kiku, které se mi zdály vhodné. 
(Cena 179Kč)
Byly měkké, pružné, z pevného materiálu a se zajímavými detaily. Bohužel na fotce vidíte kalhoty po prvním vyprání a usušení. Bílé pucky jsou všude a látka vypadá jako teplákovina, což před tím vůbec nebylo. Za tu ceny tyto kalhoty rozhodně nestojí!




Poslední je tričko opět z F&F. Je s dlouhým rukávem, ale slabé, vzdušné a samozřejmě bílé. I když u trička, pokud zrovna Nela něco nejí, to není taková katastrofa. Takže za to jsem opravdu ráda. Triček není nikdy dost a Nela z nich vyrůstá bleskovou rychlostí.
Cenu trička už nevím.




A na závěr jedna ukázka - takový trochu dětský outfit. :)


A co jste na jaro pořídili svým dítkům vy?

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Tie nohavice sú perfektné! :) Krásna potlač :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, tak s dzinama mame s Johankou stejny problem - do zadnych se nevejdeme, takze kdyz uz tak kupujeme dzeginy o cislo vetsi :-) a ty cerne kalhoty mame taky a udelalo to presne to, co tobe - zezmolene, vytahane a jako hadr na nadobi - nosime na doma.
    Pozdravujeme rodinku a hlavne malou modelku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, to bude Nelinka parádnice :) Moc pěkné kousky, Sabi :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)