Outfit: V hlavní roli kabela TAXIDO


Krásný den!

Ano, vidíte dobře, mám tady další outfit, tentokrát zase normálně z venkovního prostředí, které podle mě vypadá mnohem lépe, než kousky oblečení focené doma. I když, kdyby nebylo počasí, nic jiného by mi nezbylo.
Dneska mám pro vás nejen outfit - který je vlastně vymyšlený"jen tak mimochodem", tedy není to žádný módní výstřelek, ale naprosto pohodlná záležitost, kterou ráda nosím a ve které se cítím dobře, ale především tip na internetový obchod, který prodává krásné a vkusné oblečení a doplňky. A především, je to jejich opravdu kvalitní zboží, které mě dostalo!

Jedná se o obchod Taxido.cz, který se soustřeďuje především na pánskou módu. Své si tam ovšem najdou i ženy. Kromě naprosto úžasných mikin, do kterých jsem se zamilovala a na které si brousím zuby hned jak se zbavím toho "outěžku" vepředu :), mě zaujaly svetry, teplákovky a kabely. Velikostně jsou totiž akorát do práce i do školy, vejde se tam knížka, menší sešit, malé pití, svačina, v mém případě foťák, parfém a peněženka. :) Prostě takové ty blogerské nezbytnosti.
Jako ozdoba je na tašce zajímavý přívěšek na zlatém řetízku.

Po dlouhém vybírání, kterou si objednám, protože všechny jsou nádherné, jsem vybrala černo-stříbrnou Auroru. Tato taška je vyrobená z vysoce kvalitní ekologické kůže, rozměry má 25x28x5cm, a nastavitelný popruh s délkou 127cm. Dá se tak nosit přes rameno, v ruce i přes prsa.
Uvnitř má podšívku a malou kapsičku (třeba na rtěnku či balzám) a navíc menší kapsičku na zip, což my ženy oceníme především (na hygienické potřeby). 

Zvolila jsem tyto barvy a tento typ tašky především proto, že se hodí nejen ke sportovnějšímu outfitu, k teniskám a mikině, ale i k džínsce, kožené bundě, svetru a elegantnějším botkám. Zkrátka taková univerzální taška, kterou jsem prostě potřebovala a jsem z ní opravdu nadšená. 

Jak už jsem psala, dostal mě nejen vzhled, ale především kvalita a provedení! 
Pokud hledáte pevnou, kvalitní a krásnou tašku, určitě mrkněte na Taxido.cz. 

Tato taška stojí 790 Kč a myslím, že vzhledem k výše popsanému se jedná o naprosto příjemnou a přiměřenou cenu. Neplatíte věhlasnou značku, nýbrž kvalitu!
Tak určitě nakoukněte. Věřím, že vás zaujme i další zboží, tak, jako mě! 

Jo, a navíc teď mají super akce na úžasné pánské hodinky. Takže pokud hledáte vhodný dárek pro muže a věčně tápete, tak jako já, tak šup na odkaz a vybírejte! :)


Bunda: C&A
Svetr: Kik
Košile: ???
Džegíny: Kik
Boty: Adidas
Taška: Taxido














www.taxido.cz


A co jste si takhle na jaře pořídili nového vy?

Znáte Taxido a jejich stránky? Také se vám tak líbí jejich zboží? :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Kabelka sa mi veľmi páči. A držím palce, keď priletí bocian ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, moc ti to sluší :) Kabela vypadá dobře, ale Taxido jsem dosud neznala :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)