Módní inspirace - Co si pořídím do šatníku po porodu


Krásný den! 

Musím se přiznat, že čím blíž jsem k porodu, tím více si připadám tlustá, neohrabaná, neschopná dýchat, hýbat se, zkrátka taková velryba. A čím víc se to blíží, tím více se těším, až porodím a budu zase "normální". Haha, já vím. Tak snadné to nebude. Doufám, že pár kilo nechám hned v porodnici, tak, jako s Nelou. Ovšem je mi jasné, že nějaký čas bude trvat, než se dostanu zase na nějakou rozumnou váhu. Nebude to snadné. Něco ubere kojení a běhání kolem dvou dětí. Ale je mi naprosto jasné, že můj příjemně líný a pohodlný styl života bude fuč. Budu se muset začít hýbat. A já a sport, to nejde dohromady. A proto budu rozhodně potřebovat nějakou motivaci!


Co je pro ženu nejlepší motivace ke shození pár kil a zpevnění postavy, než nové oblečení, že? :) Ani já nejsem jiná a proto už pár měsíců pokukuji po tom, co si pořídím nového do šatníku. Rozhodla jsem se totiž, že se přestanu odbývat, jako jsem to dělala, když se narodila Nela a budu se hýčkat a pečovat o sebe. Ano, bude to znamenat, že část péče o děti přesunu na manžela. S Nelou mě už teď opravdu hodně pomáhá babička. Ovšem prcka jí tam hned dát na hlídání nemůžeme. Takže to bude na manželovi. Nemůže říci, že je to pro něj novinka. Už ví, co a jak. A on má také čas na sebe a své koníčky. Takže já si ho budu dělat také.

Abych však propojila zábavu, sport a trochu i tu péči o dítě, rozhodla jsem se, že se konečně "obuji" do toho běhání s kočárkem. Možná, že se zapojím do celkového sportování u kočáru, o kterém vám sem ještě napíšu článek, ale to je teď vedlejší. Podstatou je, že budu potřebovat něco nového na sport. Botky na běhání mám nové, ty jsem si koupila krátce před tím, než jsem otěhotněla, takže jsem je ani moc nevyužila. Ale co kalhoty, triko, mikina? 

Hned úvodní fotka ukazuje teplákovou soupravu, která mi padla do oka okamžitě, jak jsem otevřela stránky obchodu Taxido. O něm už jste v jednom mém článku mohli číst. Je to sice obchod zaměřený především na pánskou módu, ale postupně se objevují i dámské kousky a jsou to opravdu skvosty. Vydesignované záležitosti, které lahodí oku a po obléknutí jistě i tělu, pokožce, atd. To, co jsem až dosud měla možnost vyzkoušet mě totiž přesvědčilo, že prioritou obchodu je nejen design, ale především kvalita. Proto jsem si tam vybrala hned několik kousků, které vám teď představím.  

Ano, je toho dost, ale já si nové oblečení moc často nekupuji a když už, tak v nějakých akcích, výprodejích, atd. A to moc dlouho nevydrží. Myslím, že si zasloužím doplnit šatník o kvalitní a krásné oblečení, které vydrží. :)


Vedle úžasných stylových teplákových souprav, kterých najdete v obchodě samozřejmě víc a ta v úvodní fotce je zatím můj favorit, ale u jedné asi nezůstanu :), obchod nabízí naprosto skvostné svetry.
Kdysi jsem měla podobný, nevím už, kam přišel, ale od té doby takový nemůžu nikde sehnat. Až nyní. Je naprosto jasné, že tento svetřík musím mít a to už na léto, k šatům, kalhotám, atd.


Protože svetrů není nikdy dost, druhý, který mi učaroval, byl tento. Střihem připomíná pončo a vidím ho jako naprosto ideální k džínám na podzim, nebo do chladnějších dnů ještě teď na jaře a v létě.



K džínám se také bude hodit něco sportovnějšího - ale nebudeme to s tím sportem zase přehánět :). Tahle mikina je jedna z mnoha a přiznám, že je to "zatím" můj favorit. Ve skutečnosti však nevím, zda zvolím nakonec právě tuhle. Každopádně u jedné mikiny asi také nezůstane. Ze svetrů a mikin bych totiž mohla mít doma klidně celou nabídku Taxido. :D

V posledním módním a outfitovém článku jste mohli vidět novou kabelu, kterou jsem si pořídila právě z Taxido. A protože s kabelami to bylo podobné, jako s těmi svetry, nemohla jsem se rozhodnout, kterou. A tudíž vidím jako ideální, pořídit si ještě jednu. Tahle zlatavá mi totiž bude perfektně sedět k letním teniskám, které mají rovněž zlaté prvky. 



No a jelikož plánuji udělat opravdu veeeeelkou objednávku a manžel by to nemusel rozdýchat, budu muset objednat i něco pro něj, abych si ho udobřila. :) 
Můj manžel už sám na tento obchod zabrousil a vzdychal a vzdychal.... :)
Tak aby nemusel jen vzdychat, vyberu mu tam určitě nějakou košili, na kterých ujíždí a dlouho si žádnou nekoupil. Já jsem mu je totiž zakázala, jelikož už se mu nevejdou do šatníku. Ano, dokonce ani do toho nového šatníku, který jsme nedávno kupovali a stavěli. 
Ale abych nebyla taková bosorka, udělám mu také radost. A tahle košile se mi zatím líbí asi nejvíce. Tedy když si ji představím na manželovi. Jinak bych i jako muž na Taxidu nakupovala a nakupovala... :)

A to je k dnešnímu článku vše. Doufám, že jsem vás neunavila jedním obchodem, ale já se prostě do těch hadříků doslova zamilovala. :)
A tak vlastně doufám, že jsem vás třeba i na nějaké nalákala a přidáte se k mému objednávání. :)
Určitě se mi pak pochlubte, protože já jsem osoba zvědavá a ráda se kochám fotkami nových kousků oblečení, ať už na ramínku, nebo přímo na vás.

Pokud budete chtít zavítat do obchodu Taxido, odkaz vám dávám ZDE.





Komentáře