Nové - jarní a velikonoční dekorace


Krásný den, moji milí...

Jaro už je tady oficiálně i podle kalendáře, ale jakoby se rozhodlo, že ten kalendář nám k jarnímu pocitu stačí, zkazilo se počasí a od té doby je zataženo a deštivo, jako v listopadu. Co je skvělé a jsem za to moc ráda je, že je konečně tepleji. Velkým kotlem už netopíme skoro vůbec a elektrikou si jen párkrát za den zavlažím byt. A to i v našem rodinném baráčku, kde bývá rozhodně chladněji, než v paneláku.


Abych to jaro patřičně přivítala, vrhla jsem se především na okna. Umytá už je mám od minulého týdne, ale bylo třeba koupit něco z kvítí na okna a také vnitřní parapety dozdobit, pokud možno, třeba už i trochu velikonočně...

A tak jsem jako už tradičně nakoupila macešky ve dvou barvách a osázela jimi vintage truhlíčky, abych měla pěkné pokoukání na okna z obýváku a kuchyně v přízemí. 

No a když jsem byla už v tom háčkování, zbyla mi zelená bavlna, tudíž jsem si udělala kulatou prostírku, nebo chcete-li jakousi dečku na okno. K tomu jsem dokoupila čerstvé narcisky a v tašce z loňských Velikonoc vylovila zajíčky z ponožek.  U těch mám obavu, jak dlouho vydrží, než si jich všimne Nela. Pak budeme mít patrně jejich náplň (rýži) úplně všude a králíčci už nebudou...















A jak zdobíte byt a okna vy? Už také pomalu vytahujete Velikonoce? :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký dekorace, mytí oken mě ještě bohužel čeká :(((
    www.thevalerine.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to moc pěkné, Sabi :) Já ještě nemám okna umytá, takže není ani výzdoba. A možná bude jen něco málo na stole :) Macešky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)