Outfit: Jak vyzrát na zimu s bříškem?


Krásný podvečer!

Jak jsem avizovala a slibovala na facebooku a instagramu, po dlouhé době jsem pro vás konečně nafotila zase nějaký outfit. Jelikož chystám v brzké době změny v technice, doufám, že to půjde a budu outfity nyní fotit více i když je pravda, že ještě pár měsíců budou spíše pro maminky s těhotenských bříškem, popř. pro plnoštíhlé. :)


Fakt je, že když jsem čekala Nelu, měla jsem největší bříško v létě a tak jsem si pohodlně nosila široké tuniky, šaty a podobně. Najednou zjišťuji, že být těhotná na zimu je sice fajn z toho důvodu, že vás nesužuje šílené vedro, ale to oblékání! Nejen že s hrůzou zjišťuji, že se již skoro do ničeho neobleču - budu muset brzy vyrazit na nákup nějakých volných triček či tunik - ale také to úděsné ohýbání, aby si člověk zapnul boty... To je vážně krušné. A bude hůř! Je mi to jasné. :)

V nedávném článku (Photo diary) jsem psala, že jsem vyzrála alespoň na to, co nosit v zimě a neřešit, že prostě nezapnu přes břicho bundu, nebo kabát. Nafotila jsem, vám dva nové zimní kabáty z Gate, ale viděli jste je jen na ramínku. A proto jsem využila procházky se sestrou a nechala se vyblejsknout tak, jak nyní celkem běžně v zimě chodím. :)

Kabátek z Gate se zapíná pouze na jeden knoflík pod krkem, takže vytváří zajímavý límec a nemusím řešit zapínání přes břicho. Je k němu koženkový tmavě hnědý pásek, ale ten je teď pro mě logicky zbytečný. :)


Kalhoty: CaA, 1199Kč (těhotenské se zvýšeným pasem)
Boty: Bonprix, 799Kč
Svetr: Kik, 299Kč
Šála: vypůjčená od mamky, musím si dokoupit nějakou buď černou, nebo bílou, mám samé barevné...
Čepice: Kik, 199Kč
Kabát: Gate, 799Kč






A co jste nosili/nosíte těhotné v zimě vy?

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)