Recenze: Náušnice s modrým kamínkem


Ahoj, mám tady pro vás zase jeden tip na dárek, ať už pro sebe, nebo pro někoho blízkého. :)

Jedná se o krásný šperk, drobounké visací náušničky stříbrné barvy. Náušnice jsou z obchodu Poštovné zdarma a na výběr máte hned čtyři druhy kamínků. Já jsem si vybrala barvičku modrou, ale vybírat můžete ještě bílou, růžovou a fialovou. Náušnice jsou vyrobeny z bižuterního kovu, mají stříbrnou barvu a rozměry 3,8 x 0,8 cm, takže vidíte sami, že jsou drobounké. :) Kamínky jsou broušené sklo.


Moje recenze:
Na tyto náušničky jsem koukala už dlouho, ale až nyní jsem si je pořídila. Nemohla jsem si totiž vybrat vhodnou barvu kamínku. Nejraději bych měla doma všechny čtyři druhy, abych je mohla střídat podle nálady a oděvu. Bála jsem se také, co udělá bižuterní kov v mých citlivých uších. Kupodivu ho snáším výborně, náušničky mi nijak nevadí, i když jsou visací, v uších jsou velmi lehoučké a příjemné, nikde se nezachytávají - za rolák apod. 

Působí velmi jemně a při tom slavnostně, takže je nosím k normálnímu oblečení, když jdu ven, ale můžu si je klidně vzít i k večerním šatům, kde krásně vyniknou.

Z náušniček mám opravdu velkou radost, což si myslím, že my ženy občas prostě potřebujeme. :) I když si šperky vybírám opravdu pečlivě a nepověsím si do ucha jen tak něco, tyhle náušničky se mi moc líbí a dělají mi radost.

Mám je samozřejmě pouze chviličku, takže netuším, jak dlouho vydrží vypadat takto exklusivně. I když totiž vypadají jako drahý šperk, jejich cena je v akci 48Kč a mimo akci 99Kč. Je možné, že vlivem nošení, potu či sprchování a mytí vlasů postupně zčernají, zatím se však jeví jako kvalitní zboží a to i v poměru k ceně.

Jedinou výtku, kterou mám, je dodávka náušnic bez zadních gumových špuntíků, které by zabránily případné ztrátě. Budu si muset špuntíky doobjednat, což mě trochu zklamalo.



Náušnice stříbrné barvy s kamínkem můžete koupit zde.

Komentáře