PF 2017


Přeji všem krásný poslední rok v tomto roce!

Když otevřu seznam četby svých blogů, skáče na mě jedno PFko za druhým. Někdo přidá pár řádků, někdo jen přání, někdo bilancuje a někdo plánuje. Já budu psát prostě to, co mě napadne a co přijde od srdce. :)


Rok 2016 pro mě byl v mnohém nový, poučný, vysilující i posilující. Zjistila jsem, že ze všech problémů a splínů se člověk může vyhrabat, jen se nesmí podat špatné náladě a depresím a musí umět včas vyhledat pomoc - ať už přátel, rodiny, nebo odborníků.

Rok 2017 snad bude v podobném duchu. Čeká mě další velká životní změna. Pokud všechno dobře proběhne, stanu se v květnu podruhé maminkou. Pravda je, že se na to těším, ale zároveň z toho mám obavy. Když jsem v létě podlehla spontánnímu přání znovu otěhotnět, byla Nela anděl. Během podzimu však začal čas s ní být o dost náročnější a nebylo to jen špatným spaním a tím, že běhá, leze a člověk ji prostě nemůže spustit z očí. Obávám se toho, jak to všechno zvládnu a jak ukočíruji dvě hyperaktivní děti, které nespí. Jak budu vypadat, když probdím celou noc? Já, spavec? Naštěstí mám ohromnou podporu v Kaplické babičce, která pomáhá a hlídá, seč může a tak si říkám, že se to prostě nějak zvládne. Koneckonců, hyperaktivní je Nela po mně. :) A třeba budu mít štěstí a budu mít pro změnu spící a klidné miminko... :)

Na blogu příliš změn neplánuji. To, co jsem chtěla - PHOTO DIARY - jsem vlastně zavedla již v prosinci a Nelčin fotodeník - Projekt 365 - jsem také změnila již nyní, takže jiné změny zatím nechystám. Blogu se budu věnovat jak čas dovolí a doufám, že se vám mé články budou i nadále líbit.

Tím přecházím k tomu, že to nejdůležitější na tomto blogu, jste vy - moji čtenáři. Pravděpodobně bych blog psala i bez vás, ale zůstala bych spíše u dokumentování rodinných událostí. To právě vy a váš zájem, vaše komentáře a lajky mi umožňujete a dáváte chuť do nových projektů a experimentů, do nových článků a u článků, kde se tak trochu "vyplakávám" ze svých splínů mě úžasně podporujete.

Děkuji vám! 
Děkuji za to, že mě sledujete, čtete a komentujete.

Přeji vám ze srdce do roku 2017 jen to nejkrásnější!

Ať potkáte a poznáte mnoho nového a skvělého, ať jste úspěšní, zdraví a šťastní a přejme si navzájem, že pokud už nás v tom roce bude muset někdo opustit, ať se tak stane bez utrpení a větších bolestí.

S láskou vaše Sabi! 

Komentáře

  1. Trochu zpětně si čtu články, které mi unikly. Neboj, jedno děťátko je hyperaktivní, tak druhé bude určitě větší spáč :) Přeji pevné nervy a co nejmíň probdělých nocí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)