Našli jsme soby - HURÁ! :)


Krásné úterý!
V neděli jsme se konečně s manželem dostali na půdu, abychom dohledali zbytek vánoční výzdoby. A ejhle - sobi stále nikde! Přemýšleli jsme, kam jsem je mohla schovat a nakonec jsme na to přišli. Ještěže existují gauče s úložným prostorem a ještěže jich máme doma tolik. :)
Nakonec se tedy i sobíci našli a i když mám raději tradiční vánoce a nesnáším Santa Clause, jeho sobi si u mě našli domov už vloni a letos se usalašili na parapetu v obýváku znova.
V tomto týdnu snad konečně nastříhám Barborky (jo, jsem ostuda, ještě jsem to neudělala) a dozdobím i zbytek domu. Tak mi držte palce, ať už jsme s Nelou fit a mohu se do toho všeho pustit. :)


 Svícen jsme zdědili po paní majitelce v tomto domě. Byly původně dva, ale ten druhý už byl značně pochroumaný a ve finále mi poněkud ohořel...


Háčkované vánoční ozdoby mají své kouzlo. Koule dělala manželova maminka a andělíčky jsem dostala v práci od jedné mé úžasné šikovné klientky. :)






Letos jsem si pořídila dřevěný stromeček. Původně k focení vánočních fotek dětí, ale v kuchyni na parapetu mu to také sluší. :)




Vaše Sabi! :)

Komentáře