Dárky


Krásný den!

Je po Vánocích, dárky jsou rozdané, rozbalené a tak už i já můžu přijít s článkem o tom, co mi Ježíšek nadělil. :)


Dárků jsem dostala opravdu strašnou spoustu, ani jsem netušila, jak moc jsem byla hodná. Některé jsou společné s manželem, např. nový vysavač, kolečko na zahradu a popelnice, což je určitě nejvtipnější dárek, jaký jsme kdy dostali, ale vzhledem k tomu, že staré věci už nám odešly, bylo třeba je dokoupit a Ježíšek nám jejich koupí hodně finančně ulehčil.

Také jsem dostala opravdu velikou finanční injekci - postupně od mamky a babiček, takže jsem si mohla dovolit po Vánocích koupit něco na sebe, nějaké knížky, které pod stromkem nebyly a také jsem udělala objednávku z Yankee candle. Tu uvidíte v lednu, až svíčky dorazí. :)

Nefotila jsem úplně všechny dary, tak doufám, že nebude někdo smutný, že tady neuvidí svůj dárek. Radost jsem však měla obrovskou ze všech. Některé jsem však už snědla a některé používám, takže jsem je prostě nefotila. :)

Letos jsem nečekaně dostala opravdu krásnou zásobu parfémů, navíc takových vůní, které používám opakovaně, protože jsou to prostě srdcovky. Od manžela Bright crystal od Versace, poprvé skutečný originál a žádnou náhražku, ani napodobeninu. Od babičky C-Thru, smaragdově zelenou, která je má nejoblíbenější a od mamky nestárnoucí klasiku z Avonu - Little black dress.  








Jelikož mi manžel před Vánoci koupil čokoládový sprcháč od Palmolive a já o něm pořád básnila, protože jsem se do něj prostě úplně zamilovala, koupil mi další čokoládové potěšení - kosmetickou sadu od Naturalis - Balance nutrition. Obsahuje tělové mléko, krém s bambuckým máslem a sprchový gel. Naprosto božská vůně...




Manžel se coby Ježíšek letos opravdu vytáhl. Dostala jsem vše, co jsem si chtěla koupit z peněz nalezených pod stromečkem i to, o čem jsem jen uvažovala a netroufala si ani navrhnout, že bych to potřebovala. Tím byl např. nový mobil. Jelikož mi manžel kupoval nový mobil již vloni a dcerka mi ho stihla za ten rok poněkud zlikvidovat, přemýšlela jsem nad novým. Důvodem byla také potřeba většího displeje, protože jsem si zvykla číst blogy převážně na mobilu a také lepší foťák. Samozřejmě jsem toužila po foťáku (v mobilu), co fotí selfíčka. :D A dočkala jsem se. Tenhle nový zlatý Huawey mě obrovsky potěšil!

Externí blesk na foťák jsem si přála už asi rok. Představuje pro mě totiž další level výše ve focení. Budu moci fotit prcky v domácnostech, aniž bych tahala světla a také si už budu moci troufnout na svatby. Nejprve se s ním ale musím naučit a tak uvažuji o kurzu, na který by padl zbytek peněz od Ježíšků. Nemůžu se však rozhodnout, zda kurz tvorby ve Photoshopu, nebo kurz focení s externím bleskem, či focení v terénu. Uvidíme, co bude časově přijatelné tak, abych to stihla do porodu. :)





A jelikož mi manžel letos pod stromeček nadělil opravdu co mi na očích viděl, čekala mě tam ještě taška plná zdravého mlsání od Mixit. Troje müsli, jednu mega pixlu, která obsahuje ovoce sušené mrazem. Jako bonus na mě čekaly tři müsli tyčinky. Takže po Novém roce začnu pěkně mlsat zdravě. Žádné cukry a tuky, jako teď, kdy se snažíme zlikvidovat (rozuměj sníst) :) ty obr zásoby vánočního cukroví. :)






A jelikož jsem knihomol, nemůžu nezmínit svou knižní nadílku. Od Ježíška jsem dostala celkem pět knížek, které jsem si moc přála a po některých už dlouho pokukovala. Byly to:

Evžen Boček - Deník kastelána
S.J. Bolton - Tak to je, tak to bude

a pak argentinská trilogie od Sofie Caspari (V zemi korálového stromu, Laguna plameňáků a Píseň vodopádu).



Tak co na to říkáte? Obrovská nadílka, že? Vůbec jsem to nečekala, hlavně manžel mě letos vážně dostal. Kupuje mi hodně dárků každý rok, ale většinou se ne vždy trefí do mého vkusu. Za letošní rok mě asi nějak více poznal (po jedenácti letech :)), protože jsem dostala opravdu všechno to, co jsem si přála a na co jsem pomyslela. 

Napište mi, co jste našli pod stromečkem vy a co vám udělalo radost. 
Těším se na vaše komentáře. :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Spousta darku, ktere by se libily i me. Ja jsem dostala take ten parfem Versace a nemuzu si ho vynachvalit :) jinak jsem take mela bohateho Jeziska, akorat nejaka ta kniha mi tam chybela...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento parfém je opravdu skvostný. Lehoučký, svěží... Mám prostě takové vůně ráda a jsem fakt šťastná, že Ježíšek přinesl originál. :)

      Vymazat
  2. Ty jsi rozmazlovana teda. Krasne darecky. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky, Sabi :) A moc pěkně nafocené :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)