Zadáno pro těhotné a kojící maminky


Krásný den!

Dnes mám článek určený především ženám plánujících těhotenství, těhotným a kojícím maminkám. Nedávno jsem totiž byla oslovena firmou Sunar, zda bych jako těhotná měla zájem otestovat jejich novinku Sunar gravimilk určený třem výše uvedeným skupinám žen. Jelikož máme s Nelou se značkou Sunar jen ty nejlepší zkušenosti, neváhala jsem ani chvilku. Navíc jsem takový produkt zaznamenala již dřív, když jsem kojila, ale nevyzkoušela jsem ho, což mě později mrzelo.



Balíček přišel do dvou dnů a obsahoval tři druhy Sunaru gravimilk - příchuť čokoládovou, jahodovou a vanilkovou a také Nela si přišla na své - dostala krásnou plyšovou žirafku.



Musela jsem nápoj samozřejmě hned vyzkoušet a protože nejvíc miluji čokoládu, výběr byl jasný. Překvapilo mě, že se rozdělává do vody, opravdu jako Sunar pro miminka a ne do mléka. I když je potřeba, aby voda měla teplotu 30-40 stupňů, dá se podávat teplý, ale i studený, jako koktejl. Já si ho vychutnala teplý a připomínal mi horkou čokoládu ze sáčku, která se rovněž rozmíchává ve vodě. Nápoj nebyl příliš sladký, což mi vyhovuje a chutnal mi.





Toto je samozřejmě teprve článek, kterým produkt představuji. Samotný článek o testování všech tří příchutí přidám později. :)

Máte se Sunarem gravimilk zkušenost i vy? Napište mi do komentářů, ráda se přiučím. :)

Vaše Sabi!

Komentáře