Předvánoční dárek - co mi přišlo za obrovské překvapení?


Krásný den!

Na tomhle blogu moc unboxingy nedělám a tohle ani nebude rozbalovačka v pravém slova smyslu. Tenhle nádherný balík mi přišel v pátek a to absolutně nečekaně. Musím říci, že se mi to stalo od doby co bloguji už jednou, v létě mi také přišel balíček plný překvapení a tehdy, stejně jako teď, jsem byla ohromě překvapená, ale především příjemně potěšená. 
Myslím, že každý z nás má rád, když tu a tam dostane nějaký ten nečekaný dárek. A v dnešní době to není moc obvyklé. Alespoň já většinou dostávám dárky, které si sama koupím a dostanu na ně peníze, nebo napíšu, co chci, a to také dostanu. Proto, když mi přišel balíček, který jsem neočekávala a začala jsem ho rozbalovat, měla jsem ohromnou radost.

Poslala mi ho moje čtenářka a divačka Janička, jen tak, protože má doma přebytky a líbí se jí moje videa. Doufám, že nebude zklamaná, že mi balíček poslala, protože jsem některá videa nedávno smazala a chci nechávat a vkládat už jen vlogy. Prostě se mi více líbí, více mě baví a i když nemají tak velkou sledovanost, dělám je prostě raději. I když je pravda, že jsem dlouho netočila... Mohla bych natočit nějaký ten předadventní vlog, že? :)

A co se v balíčku skrývalo?
Byl plný kosmetiky, vzorečků, ale i celých lahviček, dekorační kosmetiky, atd. Na své jsem si přišla nejen já, ale také manžel, Nela a dokonce i pejskové, kteří dostali krémík na tlapičky. Baron má tenhle obzvlášť rád, vždycky ho s chutí hned olizuje. :)

Janičce tímto strašně moc děkuji a opravdu upřímně píši, že mě balík udělal ohromnou radost. :)


Nela ukořistila plyšové zvířátko a hned ho začala líbat, jak se do něj zamilovala. :)


Trocha dárečků na ukázku, ale bylo toho mnohem mnohem více. :)


Tolik tedy na ukázku. A já se musím zeptat...
Máte rádi překvapení a dárky, o kterých vůbec nevíte a které nečekáte? :)

Vaše Sabi!

Komentáře