Pokus o focení psů v pohybu


Ahoj!

Mám tu pro vás zase po delší době fotočlánek o tom, jak jsem se (opět) pokoušela udělat co nejlepší profi fotky pejsků, konkrétně opět jsem trénovala na těch mých. Ať dělám, co dělám, Lordík (Labrador) vyfotit nejde. Prostě se mi na žádných záběrech moc nelíbí. S Baronem je to sice lepší, ale u pohybových fotek také žádná sláva. 
Ale něco se z toho vybrat dalo. :)
A i když všechny fotky nejsou správně zaostřené, musela jsem vám je sem dát hlavně pro ten Baronkův výraz. :) 










Takže tolik k focení. Já vím, není to stále žádná sláva, ale už jsem se dopídila kurzů na focení zvířat, takže juchů, pokud ho budu moc na jaře s břichem absolvovat, zase se posunu o kus dál. :)

A na závěr bych vás ráda poprosila o váš názor. 
Chcete takovéto články vídat taky, na bláznivé mámě, nebo vás většinu moc nezajímají a nemám je sem dávat?
Přemýšlím totiž o tom, že znovu budu dávat články o focení na blog, který jsem původně založila pouze jako prezentaci pro mé fotky, nahlédnout na něj můžete zde.
Ale jelikož mám pro své fotky konečně webové stránky, chtěla jsem blog zrušit. Ale to je mi zase líto...

Tak mi napište do komentářů, co si o tom myslíte. Těším se na ně.

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Skvělé fotky, Sabi :) To já tu naši čertici v pohybu nerozmazaně asi nikdy nezachytím :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Šárko, ale jsou taky hodně mázlé. jen ty statické jsou zaostřené. Ono to chce fakt cvik a také vychytat nastavení foťáku. A u zrcadlovky teda i objektiv....

      Vymazat
  2. Ty portrétní fotky jsou moc hezké :-) čím vlastně fotíš? :-) Jinak jestli fotky dávat sem nebo na jiné stránky, jsem sama řešila xkrát :-D po čase jsem ale většinou byla líná sptravovat stránek více, protože některýobsach jsem chtěla mít na obou stránkách, takže jsem nakonec vše vkládala 2x a t mě po čase přestalo bavit :-D a nač si komplikovat život :-D tak jsem vše zcukla do jedněch stránek a každý si (snad) na nich najde to, co jeho zrovna zajímá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dkuji, Alčo. S portrétníma problém nemám, ty se mi dělají v pohodě. Fotím Canonem 750D a tohle je pevnou padesátkou. Pak mám ještě klasickej objektiv 18-55.
    No zatím jsem si nechala i fotoblog a uvidím časem. Stejné články ale vkládat nechci.. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)