Listopadová procházka


Krásný den!

Nedávno jsem slibovala, že udělám fotočlánek o naší procházce listopadovým podvečerním Velešínem. Píšu podvečerním, jelikož domů jsme přišly za tmy, ač bylo teprve půl páté. Ale to jsou ty krátké skorozimní dny...

Na většině fotek je Nela, tak snad to přežijete. Trénovala jsem focení běhajícího dítěte, což jsem až dosud neměla možnost v terénu vyzkoušet. :)


Jeden pohled na Sv. Ján nad Malší...


A teď už zase samá Nela...









A vůbec první pokus o focení v protisvětle...



A to je pro dnešek vše. Snad se zase příroda trochu promění, aby bylo co fotit. To seschlé hnědé listí tlející všude spolu s vysokou zažloutlou neposekanou trávou opravdu není ani ke koukání, natož k focení...

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Krásná krajinka :)
    Jen bych si dala příště pozor, aby fotky nebyly moc tmavý. Doporučuju odraznou desku při focení ve stínu a v protisvětle - sice chápu, že u pobíhajícího dítěte se to moc nestíhá, ale když se to vychytá, můžou z toho být krásné fotky i bez úprav v pc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za doporučení. :) Odrazku sice mám, ale nemám další ruce, které by mi pomáhaly. :( Ale příště dám pozor. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherně fotíte. I když nejsem žádný fotograf, tak je vidět, jak jste si na tom dala záležet. Vaše dcerka je moc roztomilá. :) Tam kde bydlíte, to musí být krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za krásný komentář. :) Vidíte, a já si zrovna tuhle posteskla na blogu Šárky Fofoňkové - Touhy a lásky, že narozdíl od ní tady není skoro kam chodit a moc pěkných míst k focení tu také není... Každý to vidíme jinak. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, moc se mi líbí Nelinky bundička :)Je to kóča :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)