101 úkolů za 1001 dní - Shrnutí za říjen

Krásný den!

Druhý měsíc mé výzvy je pryč a já dělám shrnutí. Mám v peněžence připravenou zásobu drobných, abych mohla za splněné úkoly nakrmit prasátko a těším se, až si tu sama zkontroluji, jak pokračuji. I když toho nebude moc, dva větší úkoly mám splněné, takže je to vlastně docela fajn. :)



Vzdělání a osobní rozvoj

5)Kurz tejpování

Kurz tejpování jsem absolvovala v sobotu 22.10.2016 a vlastně jsem se tak posunula zase o krůček dál v masírování. Po každém takovém kurzu jsem krásně nabitá energií a dobrou náladou a mám pocit, že se nechci živit ničím jiným, než masírováním. Tak jen doufám, že mi moji klienti tenhle pocit dopřejí zažít v reálu a budou jim mé služby vyhovovat. :)

Fotografování
25)Vyfotit 20 různých zvířat 3/20

Tady je to asi celkem jasné, kdo mě sledujete, víte, že jsem fotila v minulém týdnu mamčina kocoura a včera jsem dělala pohybovky Barona s Lordíkem. Výsledek vám ukážu v některém z příštích článků. :)

Blog
39)Na Blogu bláznivé mámy dosáhnout 50. 000 návštěv (nyní 16.600)
43)Napsat na Bláznivé mámě celkem 300 článků (nyní 144)

Tady asi není třeba nic komentovat. Prostě se snažím Bláznivé mámě věnovat. :)

Domácnost, zahrada
46)Víc se věnovat vaření a pečení

V tomhle se mohu myslím pochválit, protože se snažím opravdu více vařit - ono taky když už může Nelča jíst, to, co my, tak mě to mnohem více baví. :) A také teď více peču. Zkoušela jsem např. dýňový koláč a na manželovo přání jsem poprvé sama upekla "vitacitku" - buchtu s polevou z vitacitu, kterou dělala jeho maminka.

Kultura
54)Vidět v kině 10 filmů 2/10

Ani s kulturou to teď není nijak slavné. Byla jsem jen jednou v kině, protože tři filmy, které jsem chtěla vidět, jsem z časových důvodů propásla. Ale zase na tom jednom - Instalatér z Tuchlovic - jsem byla s manželem a musím podotknout, že to bylo první společné kino asi za poslední tři roky. :)

Nela
74)Vydat Nele knížku k prvnímu roku života

Tady je můj druhý kompletně splněný úkol. Konečně jsem dokončila knížku pro Nelu a odeslala nakladateli. Časem ji tady ukážu a zveřejním, ale pravděpodobně až po Vánocích, aby obdarovaní měli alespoň nějaké překvapení. :)

Zdravý životní styl
86)Sladké si vzít maximálně 2x denně (a málo)
87)Sníst maximálně ½ tabulky čokolády za den a pak už nic sladkého
88)Každý den sníst alespoň 1 kousek ovoce

Tři výše uvedené úkoly plním celkem svědomitě a navíc snadno. Vůbec totiž nemám chuť na sladké. Otázkou je, jak to bude dál. Každý den sním jeden a více kousků ovoce, ale s tou zeleninou to pořád není nijak slavné. Když nepočítám zeleninu, ze které vařím, sním vlastně jen občas rajče... Takže tady se musím polepšit.

Zvířátka
93)Koupit si charitativní kalendář s boxíky 1/3

Jo! Na tohle jsem se opravdu hodně těšila - kalendář boxíků, ze kterého jde 70Kč na fond Boxer v nouzi je opět na světě a já jsem si včera objednala hned dva - jeden pro mě a jeden pro mamku. Jsou na výběr dva druhy, jeden se štěňátky a jeden s dospělými psy, kteří našli nový domov u adoptivních pánů.
Kdo byste měli zájem, zakoupit můžete zde.

A to je vlastně úplně vše. :)

Do prasátka putuje 40Kč. 

Napište mi, kdo jste se také přidal k tomuto projektu a jak se vám daří plnit plány. Já mám pocit, že postupuji hlemýždím tempem a nemůžu to vůbec stihnout. :D

Vaše Sabi :)

Komentáře