Spotřebováno - září 2016

Krásný den!

Asi to bude trochu překvapení, protože posledních několik "spotřebováno" jsem natáčela a zveřejňovala na svém you-tube kanálu, ale pravdou je, že spotřebovaných produktů bylo mnohem více. A také je pravdou, že mě Nela nenechala v klidu psát, sápala se mi po klávesnici a zlobila, takže co se dalo točit, točila jsem.

Nyní už to máme zase trochu jinak a Nelinka si vedle mě hraje - a také zkoumá, o čem že to budu psát, tak doufám, že mi něco někam neschová a popíšu vám všechno. :)

V září bylo spotřebovaných produktů opravdu maličko. Spíše letí do koše ještě nevypotřebované produkty, které nám prostě nevyhovují. I když normálně vše spotřebuji, i když to zrovna není nejideálnější, tentokrát dva krémy a jedno mléko opravdu poletí do koše skoro plné...


Avon - Naturals - Body care - Pasionfruit a Peony
Naturals kosmetiku z Avonu prostě miluji. Mám moc ráda tyhle voňavé sprchové gely, spreje i tělová mléka. Tohle jsem dostala jako dárek, takže cenu neznám, ale většinou se dá v nějaké akci sehnat i za 49Kč, což je super cena. Jen při mé spotřebě kupuji spíše větší balení tělových mlék za stejnou cenu v Lidlu, nebo v DM jejich značku Balea.
Tohle tělové mléko nádherně svěže vonělo, vydrželo na pokožce vonět krásně až do ráda a krásně hydratovalo. Navíc jsem po namazání neměla pocit mastnosty.
Hodnocení: 5/5

CIEN Nature - Denní a noční krém Pomegranate - Anti - Ageing
Tyhle dva pleťové krémy byly naprostá katastrofa. Hutné, mastné, pleť strašně stahovaly a zároveň jsem ji měla úplně přemaštěnou. Byl to jednoznačně krok vedle. Za jiných okolností bych je vypotřebovala alespoň na ruce, ale tohle je něco tak strašně nepříjemného, že ani na rukou je nesnesu. Navíc ani parfemace mi nesedí. U granátového jablka bych očekávala příjemnou svěží vůni, ale tohle mi přišlo jako žluklý tuk. Už nikdy víc.
Hodnocení: 1/5


C-THRU - Lime Magic
V září jsem dopotřebovala pouze jednu toaletní vodu - deodorant a to C-thru - Lime Magic. O téhle voňavce už jsem psala, byla svěží, citrusová, opravdu hodně mi voněla a to především přes léto. Vydržela celkem dlouho, i když už jsem měla z této řady toaletních vod - deodorantů od C-THRU jiné a ty vydržely vonět déle. Možná je to ale tím, že jsem je jen já cítila déle, což by znamenalo, že tahle mi vlastně sedla dobře. (Řídím se heslem, že parfém, který cítím na sobě dlouho, mi časem začne třeba i vadit a to není dobře).
Hodnocení: 4/5


ALPA - Batole - Dětské pleťové mléko
Jelikož nám došlo pleťové mléko z LR, které pro Nelu kupuji a neměla jsem možnost v tu chvíli objednat nové, zkusila jsem nějaké pleťové mléko z drogerie. Tohle od Alpy nevonělo nijak dráždivě, narozdíl od ostatních, byl v něm olivový olej a tak jsem ho zkusila. Používala jsem ho na Nelu asi 14 dní, ale pokožka zůstávala suchá, mléko jí vůbec nehydratovalo, přesto bylo takové hrozně mokré, špatně se vstřebávalo.Dopadlo to tak, že paní doktorka nařídila používat tělové mléko z lékárny, které je ovšem také na nic. Takže čekám, až mi znovu dorazí do skvělé z LR.
Hodnocení: 2/5

LR - Aloe vera baby - Bubble bath
Dětská pěna do koupele je přesně z té řady, která Nele vyhovuje. Tohle byl ještě dárek, takže cenu nevím, ale byla výborná. Zatím novou objednávat nebudu, nejsem přesvědčená, že Nela musí mít pěnu ve vaně za každou cenu. Navíc ji teď myji gelem z lékárny na atopickou pokožku. Přesto ji doporučuji. Je skvělá.
Hodnocení: 5/5


AVON - Home - sprchový gel
Poslední produkt vypotřeboval manžel. Byl to sprchový gel z parfémované řady Home. V natáčených "spotřebováno" za předchozí měsíce jsem ukazovala deodorant a toaletní vodu. Měl ode mě celou řadu. Sprcháč byl poslední, který čekal na dopotřebování. Vůně je to příjemná, mužná, svěží, ale při tom lehce kořeněná. Manželovi vyhovovala, ale raději má jiné, svěžejší a více sportovní sprcháče.
Hodnocení: 3/5

A to je za září vše. Bylo toho opravdu malinko, a pochybuji, že toho v říjnu bude více, takže bude "spotřebováno" asi zase psané. Když tak mi do komentářů napište, jak vám "spotřebováno" vyhovuje více. A také, jestli některé z produktů znáte a jak vyhovovaly vám.

Těším se na vaše komentáře.

Vaše Sabi! :)

Komentáře

  1. Zajímavé produkty :) i když je jich hodně pro děti :) zvu vás na mou giveaway :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/2016/10/nile-beads-give-away.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že dost používaš Avon. Mám ráda jejich tělové spreje, ale třeba šampony mi vůbec nevyhovují.
    Podzimní Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Já mám hodně ráda jejich tělová mléka, BB a produkty Naturals, ale šampony mi nikdy nevyhovovaly!

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)