Sobotní rodinná procházka :)


Krásný sobotní večer!

Jelikož už nám tata zase trochu chodí (měl zlomené hlezno), využili jsme dnes posledního krásného počasí a vyrazili na společnou procházku. Koupila jsem Nelče novou chlupatou vestičku atěšila se, jak jí vyfotím ve spadaném listí. Jenže jsem zjistila, že k nám do Velešína zatím podzim nějak nezavítal v plné parádě a že listí je na zemi jen pár, a rozhodně není barevné. Z tohoto focení tedy sešlo. Vyfotila jsem si aspoň trochu té přírody a Nelu. 
Navícmusím napsat velkou veřejnou pochvalu tatovi, který překonal jakýsi odpor k mé zrcadlovce a naučil se s ní ostřit a fotit a udělal mi krásné společné fotečky s Nelou.
Takže, velké veřejně DÍKY! :) 






















Manžel se vrátil do dětských let a s radostí nám srážel ze stromů kaštany. Sám přiznal, že to bylo prima a bavilo ho to. A já mám plno kaštanů, ze kterých udělám v nejbližších dnech další dekoraci. :)





A jak si užíváte poslední teplé dny vy?
Napište mi, těším se na vaše komentáře. :)

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Holky, sluší vám to :) Dnes bylo opravdu nádherně, my jsme si udělali výlet. Vezli jsme manželovi rodiče do teplic a do Děčína na návštěvu příbuzných a my mrkli v Teplicích do botanické a v Děčíně do zoologické zahrady. Takže parádní den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! Nela má tu vestičku nádhernou!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)