Ukradená inspirace


Krásný den!

Myslím, že je čas zase na nějaký inspirativní článek o dekoracích v bytě. Tentokrát však neukážu dekorace své, nýbrž té, která mě nepřestává fascinovat a inspirovat - dekorace v bytě mé maminky. :) Mamka vzala před přibližně dvěma lety byt do svých rukou a začala ho přetvářet k obrazu svému. Je fakt, že mě její ložnice naprostou okouzluje, i když růžovou barvu moc nemusím. Ale jak říká mamka, to není růžová, nýbrž fuchsiová a já musím být určitě barvoslepá, kdy to nevidím. (Jak jsem jen mohla vystudovat uměleckou školu???) :)
Na druhou stranu, nedovedu si představit, jak do takové ložnice se mnou ulehá můj manžel.... Přece jen růžová, pardon fuchsiová barva a chlap v posteli... no uznejte! :D Ale je nádherná a prostě vám ji musím ukázat. Třeba někoho z vás inspiruje. :)

Další místnost byla koupelna. Své přeměny se dočkala nyní již podruhé za pár let. Mamka pořídila nové skříňky a v Kika také kouzelné košíčky, které jsem si hned nutně potřebovala do koupelny koupit také. Bohužel naše koupelna je zralá spíš na vybourání, tak vám to nebudu ani fotit a ukazovat. Místo toho jsem pro vás nafotila inspiraci v mamčině koupelně. Také je fakt, že už tam neřádí malé dítě, které by jí načančané dekorace rozházelo a zlikvidovalo. :)

Koupelnu zdobí plno dekorací z mušlí a oblázků dovezených z dovolených v Chorvatsku


Košíčky z Kika

Parfémy se naparují na skleněné polici

Tahle pichlavá kráska vznášející se u stropu rovněž přicestovala z Chorvatska



A přesouváme se do ložnice...








Váza je vlastní výroba mamky



Tak co? Líbí se vám mamky výtvory, tak jako mně? Nebo máte raději jiný styl? Napište mi a třeba mi i dejte tipy. Sama teď budu pořizovat do koupelny nové police, jelikož se tam nějak s Nelou už nevejdeme...

Těším se na vaše komentáře! :)

Vaše Sabi



Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)