Nové jméno a vlastní doména!


Krásný den!

Patrně jste již zaznamenali, že blog má nejen nový - podzimní úvodní obrázek, ale také nové jméno. Je to z toho důvodu, že jsem se konečně odhodlala k velkému kroku a vytvořila pro svůj blog vlastní doménu. Původně to měla být samozřejmě www.nafrnenamatka.cz, jenže...
Jenže tohle je krok, který zpět hned tak nevrátím a já si uvědomila, že už nechci být "nafrněná". :) Věřím (doufám), že taková nejsem a nikdy jsem nebyla, i když mnozí si to možná myslí. Brát jim to nebudu, ale fakt jen, že název Nafrněná matka vznikl hlavně proto, že se mi zdál dostatečně provokativní a chtěla jsem jím zaujmout své budoucí čtenáře. A protože nyní už nějaký ten počet věrných čtenářů mám a snad budou i přibývat, rozhodla jsem se pojmenovat blog po tom, jaká jsem doopravdy. A bláznivá jsem určitě dost na to, aby toto slovo figurovalo v názvu blogu. :)

A proto vítejte na Blogu bláznivé mámy! Doufám, že se vám tady bude líbit, stejně jako doposud a že mi zůstanete věrní. A také doufám, že díky novému názvu se vám můj blog bude snáze vyhledávat i bez odkazů na facebooku. :)

Vaše bláznivá máma Sabi! :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi, tve prispevky ctu rada, takze je jedno jak se bude tvuj blog jmenovat :-)Krasny den preje Jana :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, taky budu číst tvoje příspěvky dál, ať se jmenuje blog jakkoliv :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)