Voňavé pokušení do koupele


Že se z Borůvkobraní nemusí vozit jen borůvky, toho jsem velkým důkazem. Vedle konvičky s hrníčky na čaj, který piji ve všech možných podobách, jsem si dopřála voňavou bombu do koupele.

Stánek s mýdly, svíčkami a šumivými koulemi do koupele mě lákal už z dálky svou vůní a barvami. Po přistoupení blíže jsem na něm mohla oči nechat a lákavé nabídce 5 koulí za 100 Kč prostě nešlo odolat. Nikdy jsem je neměla a nezkoušela, takže to bude má premiéra. 
Vybrala jsem pomerančovou, borůvkovou, levandulovou, růži s jasmínem a Caribik (tady si nejsem jistá, zda si název pamatuji správně, ale zkrátka nějaká exotika, tuším kokos, ananas apod.)

No a jelikož zbožňuji ručně vyráběná mýdla, kterými se většinou nemyji, ale ovoním si s nimi vždycky šatník, vyzkoušela jsem - jak jinak - borůvkové. Tentokrát ho chci vyzkoušet i ve sprše, takže ho asi rozkrojím, nějaké dám Nele do šatníku a s kouskem se umyji, abych si dopřála trochu toho voňavého hýčkání. :)

Škoda, že tu směs vůní nemůžete cítit. Ale aby jste se mohli pokochat alespoň barvičkami, přidávám fotky. :)









Kupujete si také ručně vyráběná mýdla? A dáváte přednost značkovým prodejnám (např. Manufaktura), nebo nakupujete i na trzích?
A co šumivé koupelové koule? Už jste je někdy měli?

Napište mi, těším se na vaše komentáře. :)

Vaše Sabi! :)

Komentáře

  1. Sabi, taky mám ráda podobné proprietky. Naposledy jsem si koupila šumivou bombu do koupele s vůní levandule. Byla z tržiště a musím říct, že mě teda zklamala. Vůbec nevoněla, levanduli jsem cítila pouze, když jsem si rozmáčkla ty malé ždibečky kvítků, které v bombě byly. Tak to bylo docela zklamání, zvlášť když pán na trhu tvrdil, že voní hodně. Ale nezanevřela jsem, určitě zas někdy nakoupím :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)