Recenze: Anti-acne pleťová voda Ellie young


Krásný den!

Mám pro vás novou kosmetickou recenzi, tentokrát na pleťovou vodu, která má zabraňovat vzniku akné. Je určena spíše pro mladší ročníky, než jsem já, ale vyzkoušet se má všechno, ne? I když v tomto případě to byl opravdu krok vedle...


Ellie young - Anti - spot Cleansing TONER je čistící a tonizující pleťová voda, která je určena především na problematickou pleť. Má neutralizovat tvorbu akné, pleť čistit a celkově ji zlepšovat. Je určena pro smíšenou a problematickou pleť s nedokonalostmi, rozšířenými póry a zvýšenou tvorbou kožního mazu. Kombinace kyseliny salicylové, panthenolu a látky DERMOSOFT DECALACT účinně bojuje proti pupínkům a nečistotám a zabraňuje jejich další tvorbě. Pleť má působit po ošetření touto pleťovou vodou matně a svěže.

Můj názor:
Jelikož mi došla pleťová voda, kterou jsem měla delší dobu od Avonu a právě z Avonu mám objednanou novou, jen čekám, až ke mně doputuje, bylo třeba koupit si novou v drogerii. Žádná od Garnier, které mám ráda, zrovna nebyla v akci a dávat hodně přes stovku za novou pleťovku, když mám objednanou další, se mi nechtělo. Tahle voda mi padla do ruky, jelikož nebyla drahá (kolem 60Kč) a podle popisku mi přišla vhodná. V létě používám na pleť krémy na opalování, mám teď také trochu hutnější pleťové krémy i denní a noční, a tak se mi pleť více mastí. 

Ale ouha... Nemám pocit, že by tato pleťovka nějak extra čistila. Používám na tamponku velké množství a stejně nemám příznivý pocit. Mou pokožku celkem dráždí, předevčírem se mi dokonce stala jakási nehoda - po ošetření pleťovkou a namazání nočním krémem z Lidlu mi obličej začal žhnout, zrudnul a vypadala jsem jako rajče. Doteď nevím, zda to byla nějaká podivná alergická reakce, nebo jsem si ten den obličej spálila na sluníčku, do té doby jsem si však žádného spálení nevšimla a ani po pár dnech to tak nevypadá, pleť se neloupe, není zarudlá...

Navíc tato voda, kromě toho, že špatně čistí a neřekla bych, že nějak příznivě ovlivňuje nevytváření akné na mém obličeji, má příšerné aroma! Nejen, že opravdu nevoní, ale dokonce zapáchá jako zvětralé pivo. Po ošetření ji cítím ještě dlouho potom a tampónek z koše páchne, jako bych tam skladovala nedopité plechovky od piva. Hrozné!

Tato pleťová voda byla opravdu přešlap a už si ji rozhodně kupovat nebudu. Pokud s ní máte někdo jiné zkušenosti, tak mi napište, ráda si je přečtu, ale za mě už tedy rozhodně nikdy více!




Mějte se krásně, vypadejte krásně a užívejte léta!

Vaše Sabi! :)

Komentáře