Vyzkoušeno/recenze: BB Magic Beauty Cream 8v1 - DERMACOL


Krásný den!

Po delší době mám pro vás opět recenzi, neboli vyzkoušeno. Bylo to tím, že jsem potřebovala pořádně otestovat nové produkty, které jsem vám nedávno ukazovala ve videu. A jako první jsem na recenzi vybrala klasiku pro každodenní líčení - BB cream.


Jak jsem říkala už ve videu, dlouho jsem používala BB cream od Avonu - ANEW. Byla jsem s ním velmi spokojená, ale teď jsem se zkrátka nějak nedostala ke katalogu a došel... A tak jsem se rozhodla dát šanci jinému BB creamu. Zvolila jsem BB Magic Beauty Cream  8v1 od značky Dermacol, což jsem považovala za naprostý TOP. Bohužel jsem nebyla právě potěšena...

Co BB cream slibuje a jak to hodnotím já?!

1) Přirozený vzhled - *****
2)Hydratace - ***** (až moc!)
3)Sjednocuje tón pleti - ****
4)Kryje nedokonalosti - ****
5)Rozzáří - ***
6)Pocit svěží pleti - ** (příliš mastný, příliš těžký)
7)Sametová pleť - ** (spíše mastná)
8)SPF 15

Zkrátka BB cream má poskytnout dokonalou pleť bez efektu make-upové masky. Dokonalá pleť bohužel po použití tohoto BB creamu není. Sice dobře kryje, i když na vetší nedostatky používám korektor, ale mám po něm pleť příliš mastnou a zatíženou. To je důvod, proč nevolím make-up, ale proč si kupuji BB creamy.


Jelikož jsem spíše zklamaná, než spokojená, objednala jsem si již BB cream nový, matující a opět od Avonu. :) Značku Dermacol a konkrétně tento BB mám poprvé a naposledy. Znovu si jej pořizovat určitě nebudu, i když asi záleží na typu pleti. Pro někoho, kdo má pleť suchou, bude jistě požehnáním, pro mě je však nevyhovující.

Hodnocení: 3/5





Komentáře

  1. Přesně jak píšeš, pro jiný typ pleti JE požehnáním. Byl to můj první BB creme a byla jsem spokojená. Mám suchou pleť....Netvrdím, že je to TOp, to asi ne, ale dobrý průměr :-)

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho měla ve vzorku a na jedno pouzití byl celkem fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. s tímto bb krémem zkušenost nemám, dříve jsem používala BB cream značky Nivea, ale pak jsem objevila ten z Avonu a jsrm s ním moc spokojena, i s jeho velmi příjemnou hydratací a krytím.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem naprosto nespokojená s kvalitou tohoto BB krému. Ačkoliv jsem nepoužila žádný jiný krém před jeho nanesením na pleť, už při roztírání se mi okamžitě tvořily hrudky a nemohla jsem s tím vyjít na ulici. Nicméně dala jsem mu opakovaně znovu šanci a celá situace se vždy opakovala. Určitě tento krém nedoporučuji a sama si ho už nikdy nekoupím. Jsou to doslova vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)