Vyzkoušeno/Recenze - Balea - Bodycreme Sheabutter



Zdravím vás všechny a přeji krásnou neděli!

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na nový tělový krém, který jsem si minulou neděli koupila v DM a hned jsem ho musela vyzkoušet. O co se jedná?

Balea - Bodycreme Bambucké máslo s arganovým olejem, 500ml



Tělový krém je určený pro suchou pokožku. V popisu je uvedeno, že "pečující složení s arganovým olejem hýčká Vaši pokožku, zanechává ji sametově hebkou a zlepšuje její elasticitu. Bambucké máslo a vitamín E dodává pokožce potřebnou hydrataci a chrání ji před vysušováním."

Se vším výše napsaným plně souhlasím. Tělový krém má velmi jemnou konzistenci, perfektně se roztírá, rychle se vstřebá a pokožka zůstane krásně hydratovaná a pružná. Parfemace je velmi příjemná a nenásilná, ale nevydrží na pokožce příliš dlouho. Krém má vůni lístkových oříšků, ale není nijak dráždivá. Oříšky jsou v parfemaci cítit velmi sporadicky, spíše si je tam musíme domyslet. Mně to příliš nevadí, protože vůni oříšků, medu, čokolády apod. v tělových krémech moc nemusím.

Moje pokožka je hodně vysušená a máloco ji dokáže bezpečně hydratovat. Někdy se musím za večer po koupeli či sprše namazat dokonce vícekrát. U tohoto tělového krému to rozhodně nebylo potřeba.

Přestože se tento tělový krém velmi rychle stal mým oblíbencem, mám k němu jednu výhradu. Jeho konzistence více než krém, připomíná tělové mléko. Je příliš řídký, proto se špatně nabírá prsty, protéká a často se stane, že než jej přenesu na tělo, ukápne mi na podlahu, což moc příjemné není.

Celkově se mi tělový krém Balea osvědčil, potěšil mě a rozhodně si ho koupím znova.
Velmi příjemná byla i jeho cena vzhledem k velkému množství.
Nepamatuji si cenu přesně, ale byla něco kolem 65 Kč, což je na množství 500 ml naprosto skvělá cena!

Hodnocení: 4/5






Komentáře

  1. Dobre rano Sabi:-) Baleu mam rada, tenhle kremik jsem jeste nezkousela, ale uz jsem po nem parkrat koukala. U nas v Nizozemi drogerii DM nemame, ale jednou za mesic jezdim do Nemecka a DM je vzdy prvni obchod kam zabloudim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá zajímavě. Do DM moc nechodím, mám raději Teta drogerii.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Ta cena je určitě výhodná :) Já mám značku Balea moc ráda.

    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
  4. Krém vypadá moc dobře, Baleu mám ráda, takže zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja zbožňujem tieto ich veľké balenia krémov :) ale tento som ešte neskúšala
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)