Recenze: GARNIER - Pleťový krém Anti-Ageing Essentials 35+



Jak už jsem v některých článcích psala, neobejdu se bez krémů - pleťových, tělových, na ruce, atd. Dnes jsem se rozhodla věnovat pozornost těm pleťovým.

Hodně dlouho jsem používala různé pleťové krémy z Avonu, se kterými jsem byla hodně spokojená. Nebudu zastírat, že přechod ke značce Garnier byl především z finančních důvodů. Potřebovala jsem krémy, u kterých budu mít jistotu, že mi pleť nepoškodí a nezhorší a zároveň budou cenově přijatelnější, než ty z Avonu. A protože mám dobrou zkušenost se značkou Garnier, sáhla jsem právě po ní.



Již dříve jsem od nich měla pleťové krémy vyživovací a hydratační. Tentokrát jsem zvolila krém eliminující vznik vrásek, pro věk 35+. Tolik mi sice ještě není, ale i z Avonu používám tyto krémy a jsem s nimi spokojená.

Zvolila jsem samozřejmě krém denní a noční, abych zbytečně na noc svou pleť nezatěžovala. Složení krémů se na obalu nedočkáme a jelikož jsem krabičky již dávno vyhodila, budeme se muset bez něj obejít.

Každopádně oba krémy jsou lehké, dobře se roztírají, rychle se vstřebají a nezanechávají pocit mastné pleti. U denního krému nemám téměř žádnou výhradu, u nočního mám trochu problém s hydratací. Když se večer namažu, za chvíli mám pocit, jako bych to vůbec neudělala. Což znamená, že noční krém mou pleť dostatečně nehydratuje. Někdy dokonce musím jít a namazat si obličej ještě jednou.

Oba krémy mají velmi příjemnou, svěží a lehkou parfemaci a tak je požitek se s nimi mazat.
Na vrásky však příliš nepůsobí. Zatímco krémy z Avonu mou pleť citelně vypínaly, u těchto ten pocit nemám. Neřekla bych, že na vrásky jakkoli působí, proto nevím, zda se od této značky neodkloním a nebudu hledat vhodnější a účinnější pleťové krémy.

Hodnocení: 3/5




Komentáře