Jdu s kůží na trh - můj první outfit!


Ahoj moji věrní stávající i noví čtenáři!
Za prvé bych vám všem chtěla strašně moc poděkovat, jak přibýváte na facebookových stránkách i přímo tady na blogu. Vaše komentáře i vědomí, že mám čtenáře, kteří rádi a pravidelně čtou mé články, mě moc hřeje, těší a povzbuzuje do dalších článků.
Před pár dny jsem slíbila, že pokud budete chtít, půjdu s vlastní kůží "na trh" a budu pro vás fotit mé nové a oblíbené outfity.
A je to tady!

Původně jsem měla v úmyslu vám vyfotit nový kabát, ale počasí bylo spíš na plavky, než na kabát - ne, nebojte se! V plavkách vás tady mučit opravdu nebudu! :D

Nakonec jsem se rozhodla, že vám ukážu, co ráda nosím jen tak, na procházky a v čem se prostě cítím dobře - až na ty (skoro)nové lodičky. Ty mě tedy potrápily... :)

Rozdrbané džíny mám z Lidlu. Kupovala jsem je tam asi před 1-2 měsíci za cca 300 Kč a nosí se skvěle.
K nim jsem vybrala hodně volné tričko z lehoučkého šifonu. Mám ho už delší dobu, ale protože se hodně muchlá, moc ho nenosím. Když už si ho ale vezmu, cítím se v něm moc dobře. Koupila jsem ho v Linci a značka je Biaggini Violett - Charles Vögele.
Kde jsem koupila sluneční brýle, už si nepamatuji. Myslím, že to byla drogerie DM, ale jistá si nejsem. Nosím je však moc ráda.
Botky a kabelka nebyly nic drahého. Mám je od loňského jara a koupila jsem je u Vietnamců. Prostě jsem potřebovala boty a kabelku k nějakému oděvu ve světlé barvě a zrovna se mi nehodilo investovat moc peněz. Kabelku tahám téměř pořád, protože je velká a hodně se do ní vejde. Za to botky nosím jen občas, protože nechtějí moc povolit a vždycky z nich mám puchýře. Také jsem to v nich dneska vydržela jen chvíli a na další focení v půlce procházky jsem se přezula.
Druhé botky - světle zelené baleríny mám rovněž od loňského jara a jsou z CCC.

A teď už ty slíbené fotografie...
Doufám, že vás tím nevyděsím a neodradím!
Focení mě moc bavilo, ale je otázka, zda to bude bavit i vás... :)
Takže neváhejte a komentujte, protože nemá smysl plýtvat časem a energií na něco, co byste tady nechtěli!

Jedna před domem...


Jedna s Nelou, aby neřekla, že se fotím jen já...


A tady už jsme v "terénu"...











Nelu focení také moc bavilo, jak je ostatně vidět... :D





A to je, přátelé, vše...
Doufám, že vám nepraskl monitor a netrpělivě čekám na vaše komentáře. Nejsou moderované, takže směle do mě. :)
Kritiku přežiji, jsem na ni připravená! :)

A kdyby vás to náhodou neodradilo, ale chtěli jste další fotografie oděvů vidět na mně a ne na ramínku, můžu vám prozradit, že jsem dneska neodolala a objednala si na Aliexpressu dvoje letní šatičky a jednu kabelku přes rameno, takže se máte na co těšit. :)

Komentáře

  1. Moc hezký outfit!! Velmi mě zaujaly tvé brýle a Nelinka má krásné botičky :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Neli, moc děkuji. Brýle se skvěle nosí, jen si prostě nevzpomenu, odkud je mám. Já mám s brýlemi problém - mám pocit, že mi žádné nesluší... A botičky má Nelča z kiku. :)

      Vymazat
  2. Sabi, skvělé a směle pokračuj. Taky mám ráda podobné tvary kabel a oboje botičky jsou moc pěkné. Těším se na další outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, děkuji za komentář. :) Dřív jsem nosila zásadně takové velké kabely, ale teď, jak většinu věcí pohltí kočár, jsem si zvykla spíše na crossbody tašku přes rameno... Také jsem si včera objednala jednu novou. :)

      Vymazat
  3. Najviac sa mi pačia rifle :) su naozaj pekne :) pokračuj v takychto članok,super :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář. Budu se snažit vymýšlet další zajímavé outfity. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)