Vyzkoušeno *3 - Zaměřeno na deodoranty


Vítám vás všechny, kteří otevíráte nový článek na mém novém blogu.
Dnes bych vám ráda představila, jaké deodoranty jsem si v poslední době koupila a vyzkoušela, a podělila se s vámi o zkušenost.
Na střídačku teď používám čtyři, ale ne všechny jsou úplně podle mých představ.



Nejraději mám tuhý deodorant Lady Speed Stick. Mám vůni wild freesia, která je moc příjemná, ale nenásilná a můžu k němu použít i parfém. Vydrží dlouho, ale na tmavém oblečení dělá bílé fleky, což je nevýhoda.
Hodnocení: 4/5



Stejně dobrý je také deodorant ve spreji pořízený v Lidlu - Cien - Anti-Perspirant Extra dry.  Má dobrou výdrž, nevšimla jsem si, že by dělal skvrny na oblečení a rovněž jeho vůně není nijak agresivní, takže k němu používám parfém, aniž by se vůně tloukly.
Máma a sestra mají růžový a modrý, měla jsem možnost je u nich vyzkoušet. Proto jsem zvolila zelený, aniž bych v obchodě zkoušela vůni. Nejvíce mi z nich voněl ten modrý. Ten můj zelený, bohužel nejméně, proto hodnotím trochu níže, ale pořád je to jeden z nejlepších deodorantů.
Hodnocení: 4/5




Další byl dárek, sama bych si kuličku nikdy nekoupila -  kuličkový deodorant Fleur od Avonu. Vůně je příjemná, ale to je tak vše. Jako deodorant vůbec nefunguje a po aplikaci mám v podpaží nepříjemný lepkavý pocit. Používám ho opravdu velmi výjimečně, spíše k tílkům na ramínka a jen doma.
Hodnocení: 2/5



Poslední vyzkoušený je deodorant ve spreji značky Balea s vůní třešní. Rozhodně neposkytuje ochranu proti pocení na 24 hodin, jak popisuje etiketa. Proti potu nefunguje vůbec, vůně je tak silná, že použití parfému je nemožné a navíc je na mě příliš sladká. Jediné pozitivum je, že nezanechává skvrny. Toto bylo sáhnutí vedle - vzala jsem ho kvůli třešním, které miluji, ale v tomto zpracování mě nenadchly. Rozhodně už si ho nikdy nekoupím.
Hodnocení: 1/5



A jaké deodoranty používáte vy? Máte nějaké osvědčené, na které nedáte dopustit, nebo experimentujete a zkoušíte stále nové? 
Podělte se se mnou o zkušenosti. Budu ráda. :)

Komentáře

  1. Super článek, já mám teď jeden Adidas, Borotalco a Nivea, ty co máš ty jsem ještě nezkoušela, ale chtěla bych zkusit tu Baleu.
    Zvu tě, do 23.4. můžeš u mě na blogu soutěžit o magickou rtěnku a vzorek parfému: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za komentar a pozvani. Zitra na velkem PC navstivim tvuj blog.;)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)