Vyzkoušeno *2 - Balzám atopikderm - Saloos bioKarité


           Tentokrát vám představím produkt, který můžete použít jak pro děti, tak pro sebe. já jsem původně koupila tento balzám pro Nelu na loupající se pokožku hlavičky, ale naše vyloženě "přírodní" paní doktorka to zakázala a napsala mi něco z lékárny. A tak mi kouzelný balzám od Saloosu zůstal doma.
Jelikož jsem alergik, tak i přes antialergika, která beru, na jaře kýchám a smrkám. Kapesník je můj věrný kamarád. :( A podle toho také vypadá můj nos. Když ho něčím namažu, pálí to, štípe a vůbec nepomáhá. Navíc ať mám rýmu normální či alergickou, vždy se mi po pár dnech smrkání udělá přímo na nose bolestivý opar. Co s tím?
Letos jsem si vzpomněla, že mám v šuplíku onen balzám a zkusila ho. A výsledek? Nos nebolí, opar zatím v nedohlednu, po namazání žádné pálení a štípání, jen příjemná bylinková vůně.
Nevýhodou je, že je hodně mastný a při styku s pokožkou udělá mastný lesklý film, takže není vhodné se namazat a vyrazit ven, nebo mezi lidi. V soukromí však účel splní a není nutné mít nos namazaný stále. Stačí 2x - 3x za den.
Po zkušenosti v této citlivé oblasti jsem jej vyzkoušela i na své extra suché a bolestivě popraskané ruce a prsty... a můžete hádat, jak to dopadlo! Výtečně! 

Bio balzám atopikderm je tělový balzám mimořádně vhodný na velmi suchou, popraskanou a jinak problematickou pokožku. Obsahuje biobambucké máslo a rostlinné oleje - bio pupalkový, bio brutnákový, esenciální oleje a vzácné vosky. Kůži dokonale promašťuje, zvláčňuje a pomáhá udržovat její zdravý vzhled. Celkově pokožku vyživuje a regeneruje.
Je určen pro každodenní péči.
Je to čitý přírodní bioprodukt vhodný na tělo i obličej.


Komentáře