Vyzkoušeno *1 - Aloe Vera baby z LR




        Dlouho jsem nad touto rubrikou váhala. Nejsem žádný kosmetický guru, ale čas od času mám kosmetický produkt, který používám ráda a často, nebo objevím nějaký, který mě doslova nadchne. A jelikož v poslední době jsem na takové produkty měla nějak větší štěstí, rozhodla jsem se nakonec rubriku Beauty zavést. Nehodlám psát žádné pravidelné měsíční "spotřebováno" a podobně, ale zkrátka se čas od času podělím se zkušenostmi nad nějakým tím příjemným produktem.


        Dnes bych vám ráda představila dětskou kosmetiku Aloe Vera Baby od značky LR.
Nejsem žádná LR lady a podobně. K této kosmetice jsem se dostala úplnou náhodou. Nela ji dostala od tetičky jako dárek k Vánocům. Použila jsem ji až nedávno, neboť dětská doktorka poukazovala na Nelčinu citlivou pokožku a zakazovala nám používat jakékoli parfémované produkty. Měla jsem ji koupat jen v čisté vodě a mazat slunečnicovým olejem.
Asi už je vám jasné, že to časem přestalo stačit. Olej se vůbec nevsákl, pokožka se vysušovala a zhrubla. Zjistila jsem nemilé překvapení - Nela bude mít stejnou "hroší" kůži, jako mám já. Jenže zatímco já si experimentování s různými krémy a tělovými mléky užívám, u ní bych se tomu ráda vyvarovala. Po vyzkoušení dalších tělových mlék a olejíčků z lékarny jsem sáhla po dárku z LR. A hle! Po pár dnech používání už se dostavil úspěch.
Nyní ji používám pro Nelu již třetí týden. zatímco na začátku jsem jí musela nohy a ruce mazat ráno i večer, nyní už stačí jen večer a navíc produkt Aloe Vera Baby Face cream jí krásně provlhčí i obličej, lišej a suchá místa zmizely. Zkrátka jsem s oběma produkty spokojená.



Pokud tedy máte doma malé dítko a hledáte vhodnou kosmetiku, doporučuji tuto od LR:
Aloe Vera Baby Face cream a Aloe Vera Baby Care lotion.


Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)