Nová body pro Nelu - levně a kvalitně



I když jsem si velmi dobře vědoma, že mi Nela roste přímo před očima, vždycky mě překvapí a trochu i rozesmutní zjištění, že už se nevejde do nějakého oblečení. Je to taková nostalgie, že už je jí to zase malé, měla to na sobě párkrát... Ale na druhou stranu to znamená, že můžeme nakoupit oblečení nové, třeba i hezčí a já se těším, jak jí to v něm bude slušet. :)



Tentokrát jsem zjistila, že s blížícím se létem je třeba více body s krátkým rukávem. Navíc jsem hledala taková, která by neměla moc řvavé barvy, abych jí je mohla oblékat i pod tuničky a šatičky s dlouhým rukávem. 



Dětskou módu v Tescu už jsem kupovala vícekrát. Mají příjemné pastelové barvy, které nejsou přehnaně agresivní a dětem sluší. A i když na holčičky většina oblečků je v růžové, kterou nemusím, u módy F&F baby mi růžová nevadí.
A tak jsem pořídila i tentokrát. Vybrat si tu můžou maminky náročnější, kterým nevadí dát za věci, co děti obléknou párkrát, plno peněz, ale i ty, které chtějí nakupovat úsporně. Já jsem zvolila balíček 5 v 1 a pořídila tato body za krásných 259 Kč. :)




A kde nakupujete pro své děti vy? Dejte mi tip, kam se podívat příště. :)

Komentáře