Podzimní outfit? Ten žlutý kabát prostě musím mít! :)


Už jste si koupili (pod)zimní kabát, kabelku, boty, nebo šátek? Ještě ne? Já ano. A ne, že bych to nutně potřebovala. :D Kabátů mám ve skříni hned několik a nějaká ta kabelka by se také našla. Jenže... Hitem letošního podzimu je žlutá barva. Krásná, sytá žlutá, která vás prozáří jako sluníčko a s vámi i celé sychravé podzimní dny. No a ať jsem vlezla na jakoukoli stránku o módě, koukal tam na mě nějaký ten žlutý kabát, nebo bunda. 

Jelikož jsem žena, což je prý slabé pohlaví a nádoba křehká (a hříšná), podlehla jsem. Když jsem totiž šla v jednom obchodním centru v Českých Budějovicích kolem Orsay, byl tam! Krásný, zářivě žlutý kabát, za poměrně sympatickou cenu 1499Kč. No přece ho tam nenechám! :D

A tak putoval ke mně. Určitě nebude vhodný na velké mrazy a teploty pod nulou, ale do chladnějšího podzimu se rozhodně hodí. Nosím ho moc ráda, protože je pohodlný, překvapivě lehký a měkoučký. Problém s ním mám akorát v autě, protože se mi s ním špatně řídí. Střih rukávů je dělaný tak, že stahuje ruce směrem dolů a když je zvednu k volantu, mám s tím trochu problém. 

No a k novému kabátu jsem potřebovala tmavě zelenou kabelu, kterou jsem neměla. Jelikož mi zbývaly nějaké body na Slevomatu, využila jsem toho. Nejedná se o žádnou super značku. Kabelka David Jones stála i s poštovným kolem 600Kč a je hodně prostorná s pár kapsičkami na intimní záležitosti. Perfektně mi vyhovuje, dobře se nosí, ucho je dost velké i přes tento kabát a zdá se, že hodně vydrží. Ostatně v Havlíčkově Brodě měla knižní zatežkávací zkoušku a vydržela toho vážně dost. :)

K tomuto outfitu mám ještě tmavězelený lehký šál, ale ten jsem při focení oželela, protože ten den bylo vážně pekelné horko. Na nohou mám již dříve ukazované boty Deichmann a džegíny z Lidlu za 199Kč, které jsou vážně super. Pohodlné, elastické, dobře sedí a drží tvar.

Za fotky moc děkuji Kačence Hutyrové. :)
(A prej že neumí fotit! ) 





Komentáře

  1. Ten žlutý kabát je super, já teď taky sháním podzimní kabát, ale spíše v podzimních barvičkách, ale nechce se mi jezdit do těch přeplněných obchoďáků tady v Brně. Vybírala jsem teda na eshopu Abouyou.cz, na který vidím reklamy na každém rohu a strašně se mi líbí tady ten oranžový kabát. Co na něj říkáte?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)