Zdravý adventní kalendář (nejen) pro děti


Krásný večer!

Před nějakým časem jsem vám doporučovala ovocné tyčinky firmy Pharmind. Jedná se o velmi chutné a šťavnaté ovocné tyčinky bez cukru a lepku, které se vyrábí v několika variantách - v dětské, ty jsou jednodruhové (vždy jeden druh ovoce) a pak pro dospělé, které jsou namíchané z několika druhů ovoce a představují dokonalou vitaminovou bombu. Dodávají energii a je to navíc skvělá svačinka pro ty, kteří se nestíhají během dne ani najíst, což jsem třeba právě já. :)

První, dětské tyčinky můžete znát pod názvem Frukvik a druhé, pro dospělé, jako Dr. Light


Jelikož se blíží prosinec a s tím i sv. Mikuláš a Vánoce, kdy snad každé dítě dostane čokoládový adventní kalendář, ráda bych vám představila zdravější variantu právě od Frukvika. 
Čokoládový adventní kalendář už dnes není nic originálního a mnoho firem se snaží přijít s novou variantou, která potěší jejich zákazníky. Jsou adventní kalendáře psí, kočičí, kalendáře pro milovníky čaje a toto je adventní kalendář, který může potěšit děti i jejich rodiče.


Vypadá jako klasický adventní kalendář, jen je o něco větší a silnější. V okýnkách se ukrývají o trochu menší ovocné tyčinky, než se běžně od Frukvika prodávají. Naše děti tak mají možnost mlsat a jíst zdravě.



Kromě ovocných tyčinek je v kalendáři také puzzle, které si děti mohou složit.
(A ano, přiznávám se, Nela dnes nebyla doma, tak jsem si skládala já.) :)



Pokud byste se chtěli dozvědět více o firmě Pharmind a jejich výrobcích, nahlédněte na jejich stránky ZDE. :)

Mějte se krásně a já jdu mlsat tyčinku Dr- Light. 
(Mňam mňam...)

Vaše Sabi :)

Komentáře