Plánujeme dovolenou: Apartmán Krkonoše Stará škola - pro rodinu s dětmi i na wellness



Nedávno jsem pro jednoho klienta psala článek o ubytování a zimních radovánkách v Krkonoších. Ani já, ani můj manžel sice neholdujeme zimním sportům, ale dost jsme v poslední době přemýšleli nad wellness pobyty. A tak mi to nedalo a musela jsem se podívat, kde by se dalo v Krkonoších dobře pobývat s dětmi a zároveň si užít trochu odpočinku. Co jsme vybrali?

Kde se v Krkonoších ubytovat (i s dětmi)


Ubytovacích zařízení je v Krkonoších nespočetně, jenže… Najít vhodné místo pro pobyt s jedním čtyřletým a jedním dvouletým capartem, kteří jsou pořádně divocí a poslechnout moc neumí, to byl celkem oříšek. Nedokázala jsem si představit, jak jsme s nimi zavření v jednom malém pokoji a pak jdeme na večeři či snídani do jídelny plné dalších hostů.


A pak jsem objevila Apartmán Krkonoše Stará škola. Toto ubytování má již desetiletou tradici a vypadá velmi luxusně. Vybrat si můžeme hned z několika apartmánů, kde je dispozici ložnice, druhá ložnice (v našem případě pro děti), sociální zařízení i kuchyňka, což maximálně oceňuji.



Wellness Krkonoše

Ať už pojedeme s dětmi, nebo nakonec seženeme hlídání, věřím, že si to maximálně užijeme. V současné době se dokončuje stavba wellness zóny a luxusního apartmánu s výhledem do údolí. Myslím, že tento apartmán by na náš vkus byl už příliš luxusní, ale wellness zónu hodláme maximálně využít.

Wellness bude rozděleno na dvě části – na rekreační místnost s finskou a parní saunou, nebude chybět ani odpočívárna. Druhá část stavby pak bude tvořit velkou společenskou místnost pro různé oslavy či konference.

Tak co na to říkáte? Jeli byste také? My už s manželem dovolenou opravdu potřebujeme. Odjet na jiné místo, vypnout a nemyslet na všední starosti. A jaké jiné místo zvolit? Ubytování Krkonoše i nová zóna pro wellness pobyty budou ideální.



Komentáře