Tip na přirozené početí - zkuste Jonášovu metodu


Zatímco některým ženám se podaří počít prakticky okamžitě a klidně i na první pokus, jiné se o přirozené početí miminka mohou snažit třeba i několik měsíců nebo let. Zplodit dítě je zázrak, o tom nemusí být sporu. Bohužel ne vždy se to ale nutně musí podařit.

Slyšeli jste již o Jonášově metodě pro početí?

Možná jste o ní již slyšeli, možná se o ní prostřednictvím dnešního článku dozvídáte úplně poprvé - Jonášova metoda pro početí. S touto metodou přišel slovenský psychiatr a byl přesvědčen o tom, že dokáže zaručit přirozené početí se 100% účinností. Co kdybychom si o této zázračné metodě, kterou vymyslel psychiatr se zálibou v astrologii, řekli něco více?

Co je Jonášova metoda?

Jonášova metoda pochází z rukou pana Jonáše Eugena, který ji vymyslel v době, kdy se v Maďarsku uzákonily potraty. Slovenský psychiatr na tuto skutečnost reagoval tím, že se potratům snažil předejít a to tak, že vymyslet metodu, která měla ženám zaručit přirozené početí s maximální jistotou. Cílem této metody je spočítat si ideální den pro početí.

Princip Jonášovy metody

Ať už se snažíte počít miminko, nebo jste jen zvědaví, určitě vás zajímá, jak celá tato metoda funguje. Podle Jonáše Eugena nastává ideální den pro početí právě v době, kdy dojde k propojení měsíčního a menstruačního cyklu. Podle této metody je žena nejplodnější v den, kdy se Měsíc a Slunce dostanou do stejného postavení. Doktor byl přesvědčen o tom, že plodné dny vychází na období menstruace, což je sice období, během kterého se většina párů milostnému sbližování vyhýbá, paradoxem ale je, že právě v tento čas je nejlepší tzv. zasadit semínko do úrodné půdy.

Metoda, kterou ověřil i sám Jonáš

I když se vám možná představa, že byste se sexu měli oddávat během menstruace, zdá divná nebo možná i nechutná, měli byste vědět, že doktor byl o její účinnosti natolik přesvědčen, že své manželce s pomocí metody vypočítal ideální den pro přirozené početí pro všech jejich společných 11 dětí. Kromě něho na tuto metodu vsadilo již mnoho maminek a skutečnost se má tak, že se brzy dočkaly vytoužených dvou čárek na těhotenském testu.

Zdroj fotografie: Pixabay.com

Komentáře