Novoroční předsevzetí a plány na rok 2019


Krásný rok 2019 plný úspěchů!

Jak jinak začít první článek v novém roce, než přáním všechno dobrého?
Nepatřím mezi osoby, které si dávají novoroční předsevzetí. Když mám nápad, nebo chuť začít s něčím novým, tak bez otálení začnu kdykoli během roku. Tentokrát se ale sešlo několik záležitostí najednou, které je třeba začít řešit. A tak jsem to nechala symbolicky na rok 2019. A začnu hned teď, od ledna!


Konec laktace

Ukončit kojení jsem se snažila již v loňském roce v létě. Nebyla jsem na to připravena ani já, ani Jiřík. Dopadlo to tak, že po dvou měsících jsem to vzdala a kojíme dál. Nyní už však situace není únosná. Jiřík skoro nic normálního doma nejí a jen se kojí. Když je u babičky a nemá mé mléko, futruje naopak všechno, co dostane na talíř.
A hlavně ho začínají ovlivňovat léky, které beru a které měly být neškodné. Sice mu zdravotně nijak nevadí, ale mé podezření, že Jiřík není závislý na kojení, ale na těchto lécích, je čím dál silnější. A to je hlavní důvod, proč jsem se rozhodla s konečnou platnosti ukončit kojení.

Chození na nočník

Když už budeme u toho trápení s koncem kojení, vezmu to „jedním vrzem“ a rovnou ukončíme i pleny. Jiřík už ví, že se do nočníku kaká a čůrá, když udělá boban do pleny, hlásí, že se pokakal. Řekla bych, že je nejvyšší čas aby pochopil, že nočník je kamarád a ne nepřítel.

Stop okousaným nehtům

Tenhle odstavec mě stojí hodně přemáhání. Musím totiž nejprve přiznat, že si od mala koušu nehty. Je to úchylka, která je asi nějak ovlivněná psychikou, protože často si vůbec neuvědomuji, že to dělám. Už jsem zkoušela přestat tolikrát. Nezachránily to ani gelové nehty. Teď však nastal čas, kdy si nehty začíná kousat Nela. A těžko jí budu říkat, že se to nedělá, když to dělám sama. A proto jsem se zatvrdila, že tentokrát prostě přestat musím za každou cenu.

Začala jsem s bojem už před Vánoci a musím se pochválit, trochu se mi to daří. Nehty na palcích už mám hezky dlouhé, ale je potřeba pořád lakovat. Ostatní nehty jsou příliš měkké a tak mi to nebrání je dál rasovat. Proto jsem se odhodlala a od Ježíška si objednala domácí pec na gelové nehty. Nebudu si lepit typy. Budu si jen gelem vytvrzování své vlastní nehty. Pevně věřím, že tentokrát už to dokážu. Nejde totiž jen o mě, ale hlavně o Nelu.


Co s bříškem po dětech?

Po obou těhotenstvích mi zbylo bříško, které ještě přiživuji velkým množstvím sladkého. Tuším, že ve chvíli, když utnu kojení, bude moje sladká závislost vidět čím dál více. A já chci vypadat dobře. Proto nasadím osvědčený 100% výtažek ze zeleného čaje. Jednak mi dodá energii na celý den, pomůže s detoxikaci těla a odstraní chuť na sladké. No a podle výsledků mnoha známých, kteří to již vyzkoušeli, bude ploché bříško a méně tuku přes zadeček. Nepotřebuji shodit kila, ale centimetry, což tento zelený pomocník rozhodně dokáže pozitivně ovlivnit.

Moje on-line podnikaní: méně práce, více času na rodinu, ale také více peněz

Zdá se vám to jako nepoměr? Pak věřte, že to možné je. Až dosud jsem se věnovala svému podnikání ve volném čase, kdy děti byly u babičky a ve školce, nebo když spaly. Stranou však šlo všechno ostatní, včetně mě samotné. Byla jsem pak unavená a často podrážděná. Tomu bude konec.
Zaměřím se totiž na jinou formu svého podnikání, kdy budu vydělávat i pasivně, aniž bych jen seděla u počítače a datlovala články. Byla bych hloupá, kdybych to neudělala, zvlášť, když je to možné a poměrně jednoduché.

A to je vše. Toto jsou hlavní plány, které je třeba vyřešit hned v prvním kvartálu roku 2019. Nebude to jednoduché, ale vůle je cesta.

Pokud něco opravdu chcete a věříte tomu, dokážete to proměnit v realitu
Vesmír to vycítí a pomůže vám.

A pokud byste se ke mně chtěli připojit, změnit svůj život a žít konečně tak, abyste vydělávali tím, co vás baví, nebojte se ozvat a kontaktujte mě. Ráda to s vámi proberu s poradím, jak na to. 😉💪

Hodně sil, odhodlání a úspěchů v roce 2019!

Vaše Sabi 😉


Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)