Nové dětské postele a nové povlečení aneb náš opožděný Ježíšek


Ještě někdy v říjnu jsme se s mužem shodli, že nám v dětském pokoji postačí rozložený gauč. Vyspíme se na něm já, Nela i Jiřík. Obě děti budou u mě, Jiřík se bude moci kojit a vyspíme se v pohodě. HAHA! :D
Je leden, já včera Juru odstavila a po několika měsících jsem usoudila, že by měli mít každý svou postel, protože já pak spím a jedno dítě mi leží na hlavě a druhé přes břicho. Rozhodnutí padlo včera. Dnes jsme postele objednali a já si tu teď sedím a hledám, jaké jim objednám dětské povlečení. A - panebože! Nemůžu se rozhodnout, protože je tolik pěkného...

Dětské povlečení s pohádkovými motivy

Než jsem měla děti, nemohla jsem ani vidět ty pokojíčky, které přetékaly všemi předměty s motivy pohádkových postav. Když jsem viděla všude Barbie, Auta, Mickeyho Mouse a Minnie a podobně, říkala jsem si, tohle mým dětem nikdy nekoupím. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Už jsem v předchozích článcích psala, že Nela miluje Ledové království a na Vánoce dostala plno hraček i doplňků s motivy Elsy a Anny. A já, jako matka, to prostě vzdávám. A víte co, dokonce mě nakazila a líbí se mi to. 

Když jsme dnes vybírali postel, Nela rovnou hlásila, že ona bude mít postýlku s Elsou, Jiřík s Auty, já s Minnie a táta se Spidermanem. Hezky nám to rozdělila. :) A tak jsem vsadila na e-shop Rodinné balení, který už mám vyzkoušený a osvědčený díky dětským osuškám a začala jsem hledat v něm.

Ledové království a Mašinka Tomáš

Asi nemusím říkat, že výběr je naprosto famózní. Myslela jsem, že bude jedno dětské povlečení s Elsou a to prostě vezmu. Jenže je tam toho tolik! A všechno je krásné. 
Momentálně mám v košíku dva druhy. Jedno, které je do růžova, a tak by se hodilo k postýlce, která bude mít růžový závěs. A pak druhé, do modra, které je mým favoritem. Tohle povlečení totiž svítí ve tmě!

1. Svítící povlečení

2. růžové

No a pro Jiříka? Tady se přiznám, že váhám více. Jiřík zatím nemá žádnou oblíbenou pohádku, na to je moc malý. Baví ho sledovat Fíhu Tralala a Zpěvankovo, ale takové povlečení bohužel není. Takže jsem koukala na Auta, která mu zvolila Nelinka, a na Mašinku Tomáše, které se pro změnu líbí mě. Mám vybrané rovněž dvě možnosti a opět váhám. Dokonce jsem tam viděla jedno dětské povlečení s Ledovým královstvím, které by šlo i jako klučičí. Ale nebudu to přehánět. :D

1. varianta

2. Varianta

Jelikož jsem fakt hodně nerozhodná, říkám si, že bych to mohla nechat na vás. Které se vám více líbí? Svítící Elsa, nebo růžová? A Mašinka Tomáš, nebo nějaké jiné dětské povlečení? Juknout na celý výběr můžete ZDE.
Jinak toto dětské povlečení má klasické rozměry 140 x 200.

 

Dětská prostěradla a povlečení do dětské postýlky


Jo a mimochodem, oni nemají s Elsou jen dětské povlečení. Našla jsem i dětské  prostěradlo s Ledovým královstvím. Ale to už se mi zdá přehnané, co myslíte? 



Mimochodem s pohádkovými postavami můžete koupit i povlečení do dětských postýlek, s rozměry 100 x 135. Výběr sice není tak velký, ale i tak stojí za to. 
A pokud vaše děti patří k velkým milovníkům některé pohádky a chtějí mít doma všechno s těmito motivy, za nás mohu doporučit i vyzkoušené dětské osušky, které skvěle sají a obrázky drží i po mnoha vypráních. 


Budu moc ráda, když mi v komentářích zanecháte svůj tip, které dětské povlečení byste vybrali vy. :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Ráda bych ti pomohla s výběrem Sabi, ale je to fakt těžký. :-) Já bych jela podle barev, co se hodí do pokojíčku. Jestli má postel do růžova, tak určitě růžové. Na tohle jsem totiž děsnej detailista a prostě mi musí všechno ladit, i povlečení. :-) A Mašinka Tomáš se mi líbí více první varianta, je taková zajímavá, zvláštní. :-) Chichi, ale myslím, že k jedné tě to určitě táhne víc a rozhodneš si pak podle svého. :-) Takže šťastný výběr :-*

    OdpovědětVymazat
  2. To modrý je hezčí. Prosteradlo uz je moc. Masinka se mi nelíbí ani jedno. Jsou takový preplacany.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tipy. Pořád to rozvazuji. 😁

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sabi, do pokojíčku se hodí cokoli barevné a veselé a děti budou mít určitě radost z čehokoli. Těším se, až (snad za nedlouho) budu svému tříleťákovi také zařizovat jeho vlastní pokoj:-).
    Měj se krásně!

    ByGabra

    OdpovědětVymazat
  5. Ty motivy na dětském povlečení? Jedním slovem nádhera. Hned by si to člověk s těmi dětmi vyměnil a vrátil se do těch kouzelných dětských let že? Také se mi moc líbí jakou jste vybrali dětskou postel. Ale pro naší malou by byla patrová postel asi ještě brzy. Tak pokukujeme tady a asi pořídíme postel v krásném stylu domečku.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)