Tip na dárek pro teenagery: Kupte jim kuchařku na tělo. Budou vám vyvařovat a ještě je to bude bavit :)


Máte doma teenagera a lámete si hlavu, co mu dát pod stromeček jako překvapení? Nadiktoval si horu dárků, ale vy byste chtěli ještě něco navíc? Něco, co ho zaujme, překvapí a potěší. Zkuste Kuchařku pro teenagery od Julie Kučerovské. Vaši potomci budou možná nejprve zaskočeni, ale posléze tento dárek ocení. A vy určitě také. 

Tuhle kuchařku totiž napsala jedna z nich. Tedy... mladá slečna, která se v kuchyni motala už od mala. A její maminka byla natolik moudrá, že ji nechala. Trpělivě jí radila, tu a tam pomohla, poklidila po ní nepořádek. Až nastal čas, kdy se to otočilo a Julie začala maminku odměňovat. Maminka nemusela vařit, mohla si užívat skvělá jídla, která připravila Julie. A pak se zrodil sen - vlastní kuchařka. Sen, který můžete držet v ruce a obdarovat s ním své potomky. 


Kuchařka pro teenagery je naprosto jedinečná. Tím, že její autorka je sama mladá a recepty naspala ze svých vlastních zkušeností, vaše děti zaujmou a budou se jim dobře vařit. Jsou totiž lehké. Na tvorbu i na trávení. :)

Autorka kuchařku rozdělila na několik kapitol. V první se věnuje receptům do krabičky. To jistě ocení studenti, protože mít vlastní, zdravý a chutný oběd s sebou v krabičce ve škole je určitě lepší, než uho (univerzální hnědá omáčka) ze školní jídelny, nebo z menzy. 


Víkendové snídaně, které najdete v další kapitole, ty oceníte jistě i vy. Můžete si přispat a vstát k prostřenému a voňavému stolu. Stejně tak jistě oceníte nedělní oběd, kdy můžete relaxovat a o jídlo se postarají vaše děti. Pro ty, kteří podlehli současnému trendu a nejí maso, je tady kapitola s vegetariánskými večeřemi. Ocení je ale každý, protože jsou lehké a na noc ideální. 


Poslední tři kapitoly se věnují hlavně zábavě. Vaši mladí potomci zde najdou inspiraci na jídlo pro piknik v parku, na narozeninovou párty, a dokonce za vás mohou upéct vánoční cukroví

Jak vidíte, tato kuchařka obsahuje všechny potřebné recepty, které během normálního běžného žití člověk potřebuje. Rychlé snídaně, chutné obědy, lehké večeře, praktické svačiny i něco sladkého na zub. Mně se kuchařka zamlouvá i přes to, že již dávno nejsem teenager. Oceňuji hlavně nápady na večeře, na krabičkové pokrmy i na piknik. Protože to jsou jídla, která zaujmou i malé děti, které mám já. 


Jelikož se mi letos někam ztratil můj ušmudlaný a léta využívaný dvojlist s rodinnými recepty na vánoční cukroví, zadělala jsem perníčky a linecké podle Kuchařky pro teenagery. A dopadlo to skvěle. Musím uznat, že těsto bylo nádherně jemné, vláčné, nelepilo se a dobře se zadělávalo. A cukroví bylo stejně dobré, jako to od babičky. :) 

Za sebe mohu Kuchařku pro teenagery jen doporučit. Takže pokud vám chybí nějaký ten dárek jako „třešnička na dortu“, nebo spíše pod stromečkem, neváhejte a kupte tuto publikaci. 😊

Kuchařku pro teenagery seženete na stránkách nakladatelství SmartPress.





Komentáře