Přizpůsobte dětem jejich pokoj


Vydaly se vaše ratolesti letos poprvé do školy? Jistě se už ve škole zaběhly a už víte, co by potřebovaly v pokoji změnit. Z pokojíčku pro nejmenší je třeba nyní udělat pokoj pro školáky. Kromě psacího stolu s pořádnou lampičkou a kancelářskou židlí je ale vhodné upravit také prostředí celkově. Víly, jednorožci a Mickey Mouse už asi nebudou to pravé ořechové, a tak bude třeba pokoj vymalovat či vytapetovat a postarat se o vhodné dekorace.


Můj pokoj, můj hrad


Dejte svým dětem důvěru a nechte je popustit uzdu jejich kreativity. Tím nemyslíme, abyste jim dali do ruky plechovku s barvou a nechali je dělat, co se jim zlíbí. Ovšem už jsou dostatečně staré na to, aby si řekly, jaká tapeta se jim líbí nebo jaké samolepicí dekorace by chtěly v pokoji. Tapety a samolepicí dekorace jsou velmi oblíbené díky svým výborným vlastnostem. Na rozdíl od běžného malování je jejich instalace velmi rychlá, snadná a také čistá. Nebudete muset drhnout celý pokoj po malíři a ještě se u toho pobavíte.


Samolepicí dekorace a tapety lidé mnohdy používají právě proto, že se jim nechce malovat, a přitom už by to bylo potřeba. Zároveň jsou to moderní prvky interiéru, které se postarají o oživení starších interiérů i doplnění těch nových. Tapety můžete zvolit samolepicí, které jen odlepíte z podkladového papíru a přiložíte na zeď, nebo použít klasické tapety a připevnit je speciálním lepidlem k tomu určeným. Vyberete-li si tapetu na Tapeta-dekorace.cz, dostanete k tapetě vhodné lepidlo zdarma.

Vložte důvěru do svých dětí a nechte je vybrat tapetu nebo samolepicí dekorace podle jejich vkusu. Samolepicí dekorace zvládnou nalepit i samy a budou si svého pokoje hned jinak vážit. Tapety můžete vybírat na celou stěnu nebo do celého pokoje, máte možnost vybrat si také fototapetu s některým moderním motivem. Fototapety se skvěle hodí do každého dětského, studentského i obývacího pokoje a své místo si najdou určitě i v nejedné pracovně.




Komentáře