Tipy na vánoční dárky pro muže (pro pořádný chlapy)


Musím se přiznat, že jsem vůbec neočekávala takové ohlasy a účast na článku - Tipy na vánoční dárky pro ženy. Jsem ráda, že jsem vás inspirovala, ale zároveň chápu, že mě sledují a čtou převážně ženy, a tudíž potřebují tipy úplně jiné - a to na dárky pro muže. A na ty se zaměřím právě dnes. Neočekávejte žádné nesmysly, které váš chlap strčí do skříně či do šuplíku. Tohle bude nářez, kterým toho svého prostě dostanete! :)

Je libo tantrickou masáž?


I když chlapi na masáže moc nechodí, rozhodně jsou rádi, když si je mohou dopřát. Oni totiž muži neradi přiznávají, že je něco bolí a že jim dělá dobře, když je někdo masíruje. K chlapovi - masérovi nepůjdou, nejsou přece čtyřprocentní, a k ženský? Co by na to řekla ta, kterou mají doma? 

A proto, milé dámy, umožněte jim dopřát si luxusní masáž zcela legálně, s vaším souhlasem. Však také tento dárek dostanou přímo od vás. Rozhodně si však předem zjistěte, co mužům kupujete. Ne všechny "masáže pro muže" obsahují opravdu to, co jim chcete dopřát. :D 

Mě například zaujalo jedno tantrické masážní studio, které dopřává mužům smyslné masáže a mohou si dokonce vybrat, kolik masérek - žen! je bude masírovat. Podrobnosti rozebírat nebudu, koho to zajímá, mrkněte zde. :) Ovšem nejprve se ujistěte, že nebudete žárlit. :D


Vyvoňte si ho a dopřejte mu péči

Tip na kosmetiku pro muže asi není úplně originální, ale je cenově dostupnější, než tantrická masáž. I tak vám dám tip na takovou kosmetiku pro muže, která dostane jeho i vás. Znáte značku Rituals? Já ji neznala, až jednou dostal můj manžel! dárek k Vánocům od sousedky! Jo, vážně. A vonělo to báječně. Od té doby tuhle značku prostě můžu.


Zkuste třeba vůni Bleu Byzantin, nebo celou kosmetickou řadu Ritual of Hammam. Kupovat sousedům ale neradím. Budou totiž díky tomu děsně sexy. :D


Pití a kuřivo pro drsný týpky


Každý chlap, pokud není zapřísáhlý nekuřák a abstinent si rád čas od času dopřeje "něco lepšího". Ten můj nekouří a tvrdý alkohol téměř nepije. Přesto si při zvláštních příležitostech rád dopřeje doutníček a nějakou tu speciální pálenku. Nedá sice dopustit na domácí slivovici z našich švestek, ale taková Tulamorka také není k zahození. 

Pokud si nevíte rady, jaké značky doutníků a pití vybrat, vyzkoušejte e-shop Kubánské doutníky a humidory. Najdete tam nejen kvalitní doutníky a doplňky k nim, ale i prémiové destiláty, které určitě překvapí a potěší. 


Vánoční dárek pro motorkáře


Máte doma motorkáře a milovníka chopperů? Ano? Tak to mám pro vás jedinečný tip. :) Letos totiž vyšel první díl motorkářského románu s názvem Brrrum... od českého autora a samozřejmě motorkáře - Ladislava Smíška. 

Pokud vás muž nečte, nebojte se. Tento román se čte totiž skoro sám. Je napsán s takovou lehkostí, humorem a ironickými poznámkami, že je vhodný i pro nečtenáře, nebo takové ty relaxační čtenáře. 


Adrenalinové zážitky vedou


A pokud se vám ani jeden z mých tipů nezdá vhodný, tím posledním se už určitě trefím do vaší noty, resp. do noty vašeho muže!

Každý muž, i když je to gaučový typ a pecivál, si totiž rád čas od času dopřeje nějaký ten netradiční zážitek. Protože když takový prožije, má se pak čím vytahovat před chlapama v hospodě, nebo v práci, v posilovně, atd. 

Mezi moje jednoznačné tipy patří Jízda ve formuli, Tandemový seskok, Jízda se psím střežením nebo Bungee Jumping. Firem na zážitkové dárky je celkem dost, dejte však pozor za podezřele nízké ceny, abyste nedopadli jako já. Koupila jsem jednou manželovi jízdu ve Ferrari a dodnes v něm neseděl. Jízda měla proběhnout v Českých Budějovicích, ale pořád to odkládají, protože se jim nevyplatí jet sem kvůli jednomu klientovi. Název firmy si bohužel nepamatuji, ale doporučím alespoň jednu spolehlivější a také nejznámější - Allegria, firma na zážitky.

Tak co, dámy, vybraly jste? 

Věřím, že ano a přeji, ať se vašim mužům vybrané dárky líbí. :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Hmmm tak já bych si svého přítele určitě vyvoněla! A masáž zní zajímavě, ale je pravda, že i muži milují masáže a celkový relax. Tak proč ne. Jen bacha na ty ženský :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj moc díky za tipy na dárky, těch nikdy není dost. No jak píšete o těch masážních taky o nich docela poslední dobou čtu na internetu narazila jsem třeba na tyhle a myslím že by to mohlo muže potěšit, přece jen se nejedná o nevěru. Ale o smyslnou masáž jak píšete.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)