Vybrala jsem ty nejlepší boty pro podzim 2018! Máte je?

Ano, já vím! Už jsem si jedny nové podzimní boty koupila. Jenže co si budeme povídat, bot není nikdy dost. Alespoň v dámském botníku. :) A jelikož se letos objevily fakt luxusní kousky, chodím kolem obchodů, slintám a kochám se. No a pak se stane, že sednu k počítači, na internetu najedu na https://www.eobuv.cz, a už to jede. Tady je můj wish-list, ze kterého minimálně jedny botky ještě přistanou v mém botníku!


Jelikož jsem si pořídila spíše praktické podzimní boty na procházkování s kočárem, zatoužila jsem také po nějakých luxusnějších kouscích. Souvisí to i s tím, že se mi začíná vážně dobře rozjíždět podnikání a já se čím dál více objevuji ve společnosti. A ne vždycky jsou farmářky vhodné, že? Takže, po čem mé srdéčko touží?

Mušketýrky nad kolínko


Jednoznačně mě dostaly mušketýrky. Nosily se už před léty, a nikdy mě nijak neoslovily. Až letos. Člověk asi ke všemu dospěje časem. (Nebo věkem?)  Zkrátka a dobře podzimní kozačky na podpatku z měkoučkého materiálu, které těsně přilnou z noze a dají se vytáhnout až nad koleno, jsou prostě boží. K legínám, těsným džínům i k šatům. Mimochodem šaty bych si také mohla pořídit. :)

Mám tady na ukázku dvě varianty - jednu s pro mě vražedně úzkým podpatkem.


A druhou variantu s podpatkem silnějším a pro mě o dost přijatelnějším. V těch mám i reálnou šanci, že si nezlomím nohu. :D


Nízké kozačky na podpatku

A protože nosím občas i společenské kalhoty, které dole nepřiléhají těsně k lýtku, potrebuji nízké kozačky. Ideálně také na podpatku.Opět jsem vybrala dvě varianty. Ta první mi přijde elegantnější a ke kostýmku vhodnější, ale ta druhá je více rebelská, tedy více sedne k mé osobnosti. Ani nezastírám, že ty druhé už mám v košíku. :)


A další dámské podzimní boty, které asi nakonec vyhrají, protože potřebuji také řídit, jsou tyto nízké kozačky na subtilním podpatku. Přece se nebudu do auta přezouvat! Já vím, někdo řídí i ve vysokých podpatcích, ale já to prostě neumím.
A na závěr to nejlepší... 

Vysoké kozačky na podpatku


Nejde říct, že klasické vysoké kozačky jsou nejlepší. Všechny jsou krásné. Ale já je mám prostě nejraději. Dobře se mi nosí, i když často bojuji se zapínáním přes lýtka. Málokteré kozačky jsou mi přes lýtko dobře. Z dámských podzimních bot na podpatku jsem vybrala tyto:

Abych neměla všechny boty jen černé, vybrala jsem trochu barevnější varianty. První kozačky jsou mé favoritky, jsou prostě úžasné. Vypadají velice luxusně - tedy, oni tak nevypadají, oni jsou, luxusní! A takovou barvu jsem ještě nikdy neměla!


A druhá varianta, to už je taková moje klasika. Barva bordó! Takovéhle krásky už jsem jednou měla. Tehdy jsem ale neměla moc k čemu je nosit a tak jsem je nakonec poslala dál. Tentokrát by byly skvělé k mému žlutému kabátu, který jste mohli vidět v nedávném článku. Jenže, zase k němu mám zelenou kabelku... Což je důvod, pořídit si i novou - bodró - kabelku. A hned mám tip pro Ježíška. :)


Tak co říkáte na můj výběr? Krásné kousky, že? Bude těžké zvolit jen jedny, nebo dvoje, které opravdu koupím. Prostě já a boty... A to jsem si myslela, že když jsem opustila Spořitelnu a odešla na mateřskou, nebudu už je nakupovat v takovém množství. Omyl! Nakupuji pořád. A nejen pro sebe, ale i pro děti. :)

Pokud vás tato dámská podzimní obuv inspirovala stejně jako mě, nebo byste rádi koukli ještě na jiné modely, doporučuji obchod Eobuv.cz, kde vybírám botky já.

Vaše Sabi :)


Komentáře